32 123
發新話題

my pencil sketches corner 2014 (updated)

引用:
原帖由 gtoray 於 24-2-2014 23:38 發表

回水~
打壓創作自由

電又係自己畫?

LASER落個grip到會點?

引用:
原帖由 kirk123 於 22-3-2014 08:04 發表

可能線條會崩缺及深淺不統一.
* 可行方法需要重新放大繪畫,簡化線條,陰影及統一線條深淺粗幼. 同時細緻位要盡量簡化.
軟件illustrator ai file 效果會最理想. :-)
Have a good weekend! :-)
執下圖去"喱",舒服過checkering,又係自己圖案自己特色

我做過一次怕怕,所以知你甘,開機磨木又塵又嘈,仲有屋企人的眼神--->

不如教我地畫畫la
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 kirk123 於 18-7-2014 08:23 發表

U'welcome la!
I'll share my drawing experience and skill if u're interested. :-)
記得開斑呀!我有幅相想畫

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jacko 於 18-7-2014 12:59 發表

咁貴嫁⋯⋯⋯⋯⋯⋯
我先吾買

《河湟有感》司空圖

一幅要畫幾耐?

《河湟有感》司空圖

今期最勁DIY

《河湟有感》司空圖

終於有幅和平理性非暴力嘞

《河湟有感》司空圖

this one?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 13-10-2014 20:06 發表

yes .....不過不要太暴露
嘩!禽流感發燒呀

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 jacko 於 13-10-2014 22:33 發表

你係邊個!我認識嘅tango唔係咁嘅!你做咩盜用我尊敬嘅tango師兄嘅AC
J兄,你今次釣條吞拿魚上泥焗都無用勒

《河湟有感》司空圖

al pachino係百看不厭的

我又要影印一張

《河湟有感》司空圖

32 123
發新話題