23 12
發新話題

今日收到一幅圖

引用:
原帖由 0o0p 於 20-5-2014 04:29 發表
最正既係男女廁地方大仲要無門口分隔
你好鬼惹笑
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 20-5-2014 09:51 發表

睇圖有虎鉗位。。。整到週維油屎鉄屎唔洗自己善後。。。拍吓籮柚就走。。。幾無良刀有
我去疴篤屎先!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 12:09 發表
順帶一題,個人覺得年輕人是社會棟涼,雖然90 後未必識好多,
但應該鼓勵其試試不同挑戰,比多d 就業機會佢地,
男仔都可以搬搬台台,但女性真係比較難,
有時d 女得個樣靚身體發育健康,大家可能會低估女性係社會 ...
我從未見過有人寫洋洋千字叫人請靚毛

每個靶位有個托槍架或豆袋就正了…當然係出租la

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 12:31 發表

咁反正都冇咩技術性服務,比d 機會後生都唔錯丫

呢d 咪叫對社會承擔 ,而家社會好針對果D 淨係得樣同身材的女性,我覺得幫下佢地係當霧之急
嘩!良心企業社會責任商界剪胸

總之請人要海納百川,有"容"奶大

得閒叫D員工著制服去植下樹除下草,向社區宣揚環保意識.係GAME內整檔小食部賣下魚蛋,打靶區又要專人輔導下失意的射手.咖啡咪咁熱,淋到都吾起泡.

我開始明白原來男女共厠係隱含著設計C匠心獨運,對企業精神:性別終極平等的掌握

《河湟有感》司空圖

睇下D員工樣貎先,吾弱勢吾幫趁ga

《河湟有感》司空圖

查實虎鉗點先叫靚?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 20-5-2014 17:37 發表

實彈.22都未必得
https://www.youtube.com/watch?v=HIwVK_FxGZk
你睇下

《河湟有感》司空圖

純粹租range

《河湟有感》司空圖

朝射晚瞓,自由癢過夜凸平

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 higundamhws 於 21-5-2014 22:50 發表
定期開班改槍教學,有埋機可以車埋內管,焗漆同CNC機就正
CNC機好貴ga

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 RCman 於 22-5-2014 09:38 發表

等師兄你開班我報名
x2

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 2slow 於 22-5-2014 10:04 發表

你地幾個高人唔好淨係係度互粒高帽喇, 快d開班比我地學下野啦
你地幾個高人唔好淨係係度互粒高帽喇, 快d開班比我地學下野啦x2

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 22-5-2014 11:40 發表
我想學... 英文班
學紙黏土

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 22-5-2014 15:13 發表

禾諗諗住拜蘇門下喎。。。叫声你大師兄先 。。。起碼有人射住
拜我記得裝柱香

你叫U記版主教啦!

《河湟有感》司空圖

刁野呀嘛

《河湟有感》司空圖

23 12
發新話題