發新話題

一個維修員既自白:去左澳洲一年之後

如果趁後生,就揾D工科(有津貼的讀下)或者試下不同既工,為專業化...同積累見識/人脈...

整槍好難整一世,吾易揾食...業餘開檔free爛史吧

人生總有低潮...共勉之
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

快D去揾D書同正經工去撈,做下sales都好過遊街

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

呢幾年就業率高,社會看似欣欣向榮,揾份工應該吾難

政府又有好多資助進修...出糧比你讀咁濟...吾好浪費

26歲仔,揾樣專業學啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 cyl198911 於 13-4-2015 14:20 發表
其實我出黎做左野差不多10年,好多野我都明咁多位師兄唔洗擔心喎
呢度D文化係咁Warm,間中仲有人點唱添。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 cyl198911 於 13-4-2015 16:31 發表
wait....要我唱?!
葉振棠係禾偶像,隻歌禾同你頂左佢

《河湟有感》司空圖

人稱柴灣葉振棠就是鄙人啦!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 13-4-2015 19:59 發表

唔係呀化。。。我旺角温兆倫刀未出聲
旺角温兆倫是誰?

出泥切磋啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 051039 於 13-4-2015 20:50 發表

禾堂堂深水埗拓腮都未出聲
我代你揚出去啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 13-4-2015 21:33 發表

你呢句。。。夠我笑足半年
成名句

《河湟有感》司空圖

話吾定上去做演員,一個吾小心紅左,仲識埋倒黃個女呢

切記咪簽同飲任何野

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 潛陣水 於 14-4-2015 23:03 發表
點解唔好飲野
利申: 不看A片
咁做乜飲野

《河湟有感》司空圖

明星仔?who?

《河湟有感》司空圖

吓?!流星?!

《河湟有感》司空圖

發新話題