17 12
發新話題

DIY之無獎估估看(開估)

DIY之無獎估估看(開估)

免費內容:
究竟我整泥做乜?送比女友的...實用既...
(開估)

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

聽晚開估,心急人就俾錢睇答案

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 reniless 於 10-5-2015 21:15 發表
買咗先
估下先呀嘛

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 reniless 於 10-5-2015 21:37 發表
此帖好黑暗…
阿公估到都要詐唔知先得…
拜託阿公詐唔知…
睇左答案又扮估中,此會員太腹黑

《河湟有感》司空圖

#2 聽晚開估,心急人就俾錢睇答案

《河湟有感》司空圖

當我DIY整D野比大家估下,振興論壇氣氛時.......你兩條友仔係到攪局,對資訊提供者(我)係好大打擊架

《河湟有感》司空圖

我話可以即刻俾錢睇答案,或者等明天先開估

用隻叉DIY的...

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gtoray 於 10-5-2015 23:00 發表

你一樓邊有講!
+3
sorry,係2樓寫架

《河湟有感》司空圖

用手整咯,用支叉

《河湟有感》司空圖

原來見論壇少人氣,就DIY件野比大家估下,又比個機會D心急人睇左答案先,所以set得售價高D,希望大家可以估下先,並今晚開估....點知R兄買左就講答案.呢個吾係錢既問題,係破壞一個遊戲的問題.好似拍套戲,睇完就講哂劇情,作為落手落腳整件野比大家估的我,係有D吾高興.也許無人睇我係#2寫乜,我亦會反省是次未能表達遊戲意思的不足.

我吾知邊忽得罪左時裝達人,作為一個不講拳頭不講枕頭由頭到尾無講過玩乜槍的剩資訊消費者,請體諒我呢位親手DIY的資訊提供者的少少心機,那怕件野係3蚊買支叉屈兩下而成的垃圾.

戴番個基勒盔先.上面既野,我講緊笑

《河湟有感》司空圖

遊戲成功破壞了.

我特此退回500金幣比你.請查收.

《河湟有感》司空圖

已開估

是次活動解釋不足,為免令其他師兄對我有斂財的誤會,除了第一位苦主退10倍金錢外.我全部退回5倍金錢(250金錢).

請各位師兄查收:
reniless
kaige321
nishi
衰人
geoprotex
Hamlet
Pvt.King
yiuyiusiu
owen126315
rho837
nec338
kin123450

《河湟有感》司空圖

係!我女友租既屋得一道非常19的木門,只有一把非常19的房門鎖

我試過幫她裝防盜鏈,點知條蔗渣門框上吾到羅C....搞到我好鬼擔心

早三日我係網上見到鬼佬咁教人,我就有樣學樣,稍作改良:
1.撥開叉齒,比門鎖Lock
2."門閂"屈L字,防震跌
3.加條繩防遺失
4.叉齒上下各屈一個月形"門閂"孔,防止女友on99掉轉插"門閂"
5.條繩係南昌街買的皮繩....野性誘惑更添生活情趣

《河湟有感》司空圖

都係鬼佬聰明,我只係改良下。。。。

個道衰門我估係空心,吾係相中的門。把鎖吾駛了,估計一腳可伸開。大陸D出租屋就係咁衰。

其實把叉都係聊勝於無。。。

《河湟有感》司空圖

鬼佬教人用叉係應急。。。我就建議君子不立危牆之下。

《河湟有感》司空圖

17 12
發新話題