發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
1.慣性收視
2.尼到吾開login好多野睇吾到

引用:
原帖由 tf141 於 18-12-2012 01:37 發表

咁真係好老實講, 唔計二手區果d
果邊都的確係多野睇既, 資料多, 唔同種類既分區都有, 係有好多資訊既
我而家有咩事爬文都一定係上WGY先

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論 ...
有D文我人頭擔保你係爬不到的
爬文上岩氏姑la

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-12-2012 18:05 發表

師兄解釋左點解D 人一去個個區講野大部分比人BAN POST 原因...

對鋪都要睇對邊間, 你對慱X 呢D 細鋪佢唔理你, 但如果你對某間鋪, 就會有好多高人回覆
版規不准回覆呀

佢D版規搞到乜都吾講得...我想睇佢班版主出範文

我寫版規好簡單:
帖文須符合以下三項,否則禁言30天:
1.廣告商,贊助商永遠是對的
2.如果廣告商,贊助商有錯,按第一條處理
3.遵守版規

去讚衰佢 ....

1.嘩,兩日前姐嘛.wgz reply好很快呀.肥仔對客眼神泥件事上好慈愛呀.我叫佢去比貨,佢話仲係火炭.火炭你估柴義灣呀,西瓜刀多扁鑽多,飲啤酒都飲死你!

2.兩日前姐嘛.我問筒公呀叔野泥件事上,佢用一個哲人ge眼人神秒左我一下,打掉了我的自尊,使我建立番自信.我有了自信但未有答案,令我重新反思消費主義.佢"吟"老闆前入我袋,在此衷心感謝,提名其成為動感之都親善大使,去newyork同成龍隻dup隻.

3.兩日前姐嘛.我覺得全香港槍友好似殺左佢地老豆泥件事上,感到歉意,希望大家派代表遞交道歉信,送康乃磬及獻吻.答謝佢地默默地守衛地球...

what is 睇偈仔位???

詩人,乜叫睇偈仔位?

http://www.wargameyau.net/viewth ... p;extra=&page=1
睇下CTR個位工友幾多諧音...究竟係佢命硬定係我命薄???

#27,#28勁呀

Kai_matt好似係呢度常客wor

我去左支持佢呀

贈鐵漢"kai_matt"

英雄好漢 胸懷大義 五湖七海里
俠客多君子 奸徒披靡 鬼神避忌
凜然肝膽照 俠客重仁義 拳風鎮住邪惡類
大刀劈盡無理事 豪氣壓絕強淚
伏霸揚正義 當仁拋小我 捨身成大事
永垂青史裡 熱血是男兒 當仁拋小我
捨身成大事 永垂青史裡 熱血是男兒
永垂青史裡 熱血是男兒

"柒碌成龍成碌柒"

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-12-2012 23:29 發表
哈哈
我堅相信大把人係好似我咁諗
以暴亦暴係唔啱嘅
但係嗰下火上心頭
唔小佢唔得
嗰個壇再係咁真係無得救
我死個ac姐, 又唔係無命
引起共鳴 令人反省 我覺得ok...
呢個世界總有 ...
我十分贊同,不過:
1.以暴亦暴無問題,以暴亦暴解決不到問題就有問題.何況小下老ma叫乜"暴"?
2.嗰個壇再係咁真係無得救-----吾由得你救,你亦無資格救.做救世主要有救世主的能力,有時害人ge係一眾救世主
3.引起共鳴 令人反省 我覺得ok...----人係好善忘,人人都知但未埋到身.引起共鳴咁之後點?

我去幫拖原因:
1.開心
2.要人策應下
3.就算你瓜,都要CTR倍
4.件事搞大D搏今次無事

引用:
原帖由 Jonny.R 於 27-12-2012 00:15 發表
路過都講下先
我覺得表達方式尚可接受 三句起四句止
不過分享人地fb就唔應該 嚇到人地即刻del左自己email address

個人覺得 呢到同果邊 wargame方向都唔同
果邊主要係造型同裝備
呢到主要係研究氣槍同diy
兩邊都有研究氣槍同diy ,個邊按道理多D添

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-12-2012 00:24 發表
所以我衡量過嗰邊無咗都無所謂 唔可惜
不如痛痛快快講一次

人在世已經不停受現實 制度束縛
喺虛擬世界仲講部處?仲玩俾面派對?
初生之犢不畏虎
襯我仲有年少氣盛嘅氣焰 都係用下好
...
凹乎兄都係有火之人,不過手法理性

點解你吾寸下人就算,虛擬世界口水仗無嬴家ga,攻心為上,認真o個個就輸

管理層未必咁快見到,你快D編輯左D粗口la

威完要收

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 00:45 發表

打o個傻仔對你既才智黎講有幾難?
但背後仲有個比較不可理喻既管理層.
你要犧牲一個見得人既ID, 至o趙到一件蛋散, 成本太高.

其實我從來唔反對以暴易暴, 但寧比人知, 莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身.
呢句真係金句:寧比人知,莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身

一係做盡,一係吾做.見好就收

發新話題