發新話題

WXx showroom services

友台主題內容算係和諧同五五波,咁都剷???

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 6-2-2013 23:36 發表

友台版規好似話三十日就自剷,乜咁快就三十日喇?
server係月球掛,所以咁快就三十日

係唔知寫讚佢,c-ching們會唔會附和得幾耐

我覺得c-ching們對WGC的仇有一半在WGY來的

i dun like this guy so much

引用:
原帖由 matthong 於 7-2-2013 18:46 發表
版規?嘥氣!

中文題:重組句子

九 規 ! 氣 嘥 版 ?

引用:
原帖由 於 8-2-2013 09:45 發表
14樓訂野 又無時間幾時返到貨 但又會話你知每星期幾返貨 叫你上去撞下手神 又唔知返唔返到你想要既野
有次真係激到我跳起..佢實牙實齒會有貨返..上到去..無貨...佢答我佢印象中無講過話我知有貨...個面口仲要事不關 ...
好多舖都會咁答....虛無漂渺ge完滑answer我不滿意但我習慣

但佢個眼神,用一個塘邊鶴ge態度答人係好....

引用:
原帖由 loveless 於 8-2-2013 12:05 發表

我好全面性的
你仲要顧形象

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-2-2013 15:35 發表
係咪寫表揚信???
分開店同Forum泥講理性D....

你要報復德軍,俾佢知道有好很多人好很憎佢已經得

你要報復友台,私家同fd講已經得

我不會花時間理佢地...

你要寸場,係CXF,WXY,Uwxxt整個公投,設等级限制投票,公眾睇到."WXY最受歡迎版主","槍街態度好的店舖(一人N票)""WXY贊助商那間門市態度好(一人N票)"
我吾建議玩咁寸law

偉論又不算太差,不過無人捉摸到佢想點

我覺得佢地有昅住cgf D 人up乜

開你火=佢吾happy

話唔定我又係.....

無間道

算把!你形象好,點認都冇用...佢就"不妨存疑"

唐人新年不講西人西店

炒懶仲好

good to go E仔
bed to take E仔

發新話題