26 12
發新話題

Cybergun 新槍速報(手槍)

引用:
原帖由 Tango1997 於 13-10-2016 17:38 發表

妖。。。以為你床下底有
冇吾講得咩~
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

咁睇相歸納出來的嘛

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 13-10-2016 18:29 發表

我信你架麻.
有幾多人真係摸到真野jack,至勁咪都係上網搵料

你見咁多人質疑就知我無乜公信力....所以我話"我認為"

金手製好似俗得泥又幾寸

黑柄好似差D

真槍似乎好喜歡拋光滑架

《河湟有感》司空圖

[quote]原帖由 jacko 於 13-10-2016 20:01 發表

無理由,無真嘢點講得出"老實,真槍電鍍同拋光都吾夠玩具靚。。。我認為咋!"
咁要比較過先有得認為

我都想有,唯有上網比較...我d對答仲吾夠老實

做乜個人觀感會觸動到咁多人神經

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 13-10-2016 21:16 發表

昭和25年
50路官能禁断崩坏大洪水友犯逆襲童貞朝勃旦那事出嗣視寢取下著
完全吾明

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 13-10-2016 21:40 發表

我深信lct 套ak 身皮光肉滑過南非ak  
南非又吾差...我估ja

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 13-10-2016 21:48 發表

我呢d 門外漢就話估估下,so 師父又估估下有失身份丫... 何況係講緊ak,俄仔野你認第二邊個敢認第一
此言差矣,我最少講AK,因為全部係AEG,無資格估

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gainax 於 13-10-2016 21:55 發表

真鐵工藝除左民版貴價CNC或天價個D比玩具靚,大多數都係海量生產,D模具未爛都繼續用所以唔比玩具做得工整美觀都好合理
畢竟玩具玩家追求美觀,少少花少少凹D色唔好睇都好多野UP , 真鐵只係工具士兵只追求實 ...
http://archives.collectorsfirearms.com/search.php?search=ar15

《河湟有感》司空圖

豬和豬牌?!

《河湟有感》司空圖

幾日前係電腦搵到,以前睇一個捷克軍事FEEL的乜乜網睇番泥!

呢支vz58可謂罕有,木托而非平常電木托,所以我save左

呢D先叫槍ga ma

附件

14-10-2016 20:09

《河湟有感》司空圖

老實睇番支槍pls...我建議

《河湟有感》司空圖

26 12
發新話題