發新話題

左輪迷喜訊

小王子制?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Ang123456 於 19-10-2016 16:36 發表
幾時先有Python 4寸?  
Sky price no hopel

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

支持飛馬,玩得安全

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 21-10-2016 16:35 發表

有你想要的保證你唔會敢玩!
我認同。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 21-10-2016 19:42 發表

我夠膽, 因我唔會改支槍打真彈, 呢支仲係打BB, 1J都唔夠, 又無真槍零件, 睇唔到犯咗邊條法例

警要老屈, 都改餐死, marushin 唔係彈殼入氣, 係握把入氣, 咁連台灣法例都過到,

再者 , 呢度係香港,  ...
你未見過先夠膽者

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Andy 於 21-10-2016 20:18 發表
斷估唔係比人拉左果檔出嘛⋯⋯
long time no see

《河湟有感》司空圖

彈殻金屬左輪真係敏感!

JBL兄激動左少少

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Andy 於 22-10-2016 00:35 發表

見過鬼怕黑⋯⋯
3千幾買支膠管,過多個月有支鋼管版,仲要無散買
1 fish 2 eat....customer is that fish

《河湟有感》司空圖

發新話題