發新話題

土豪美佬打飛機

引用:
原帖由 gtoray 於 16-7-2015 10:42 發表
不過佢d錢自己搵返來, 唔係富二代
阿公,佢係沙漠玩,無水先咁寸姐!

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 16-7-2015 12:27 發表
話時話民用槍唔係只準半自動嗎?
好似德州個D比人玩full auto

剩係D槍支D silencer 都貴到死。。。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

可能我仇富啦....i don't like him

《河湟有感》司空圖

吾係個種物質生活令我葡萄,而係為了炫耀而炫耀,奢麋荒誕的行徑,庸俗不堪的品味,貧乏的精神修養

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 051039 於 16-7-2015 21:04 發表
如果鍾意打D飛下飛下ge野,打死物總比打雀好
雖然都係浪費
我成日諗,D鬼佬周圍射有冇諗過老遠有人?
利申:好憎D人浪費、哂命
佢擺明目中無人

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 09:28 發表

錢多又唔知點洗,你教佢點做好... 唔哂.. 唔通用黎答巴屎咩.. 佢都有佢煩腦架
我係佢就捐錢整間技術學校,中學,小學。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 12:04 發表

可能捐完都仲有好多錢

其實我都知有D 大富大貴的真係好熱心去整呢D 山區小學又或者捐錢比D 舊校翻新云云,
姑勿論是否為駁名氣或求安心,桌上掉下的菜餵飽貓狗,總之有人得益就何需理佢真心定假意。

...
可能粗茶淡飯慣,有咁多錢對我真係無用,惟有喪捐。。。整十幾廿間學校咯,好過乜撚小母牛計劃!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 13:48 發表

去過東非一次,有鬼貧窮小朋友...
城市當然有錢,就算村都成堆牛羊食到你反眼又有電單車,
D 死非佬局你買精品勁狼死,就算去D 小市集,見你唔係本地人,一支可樂收你三蚊美金..

可以真係要去D 終極山卡啦 ...
我從無咁偉大到去非洲行善,非洲人吾係缺玉米,係缺AK

去新彊搞學校好D

《河湟有感》司空圖

我吾明點解要體恤D IQ135之類智者做乖張的事,荒誕的話。成功得有道理又如何?!

我們的地球就是存在即合埋,合理就OK的體系了。這又何須再解釋一遍現象的根本,補充説明。

著件Level6先!

《河湟有感》司空圖

人生得意衰盡歡。。。凡事要留有餘地總是好的。

《河湟有感》司空圖

要個仔生姓露實---that is a big problem

《河湟有感》司空圖

發新話題