發新話題

[認真] 致門神的公開信

幾皮點會無,陳國師有稿費架嘛
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 於 7-11-2015 05:25 發表

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%90%B4%E9%82%A6%E5%9B%BD
咁呢條友叫呢個名咪應該拉去打靶
規避歧視條例模式:易服景還易服,吾好泥搞局!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

門神話中出傻,即係50步笑100㱑

中出係國師既得意門生,又冊封又一齊去公園玩祭天,而老黃同國師又好fd,小黄自詡老黃的門徒而成日叫國師做老師。。。

你諗到D乜?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 7-11-2015 09:23 發表

又册封又祭天?佢地係乜能人呢架?先知,門神,中出羊春子,而家仲多左個國屍。亂過打IS。
各C咪陳雲咯。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 7-11-2015 09:59 發表
成9日話見飛碟嗰個?
陳雲係拋出城邦論既學者,自稱國師

雲海先係講UFO

《河湟有感》司空圖

M總臭了A總出場

附件

7-11-2015 13:59

《河湟有感》司空圖

《河湟有感》司空圖

封神塝

《河湟有感》司空圖

中出洋子吾知係咪身份證個名?佢吾覺得個名對佢實踐其政治理念有問題,咁我地都無奶油反對。至於性別形同上。。。佢吾攪到人,又吾應該公開笑佢。

民主選舉吾係選賢予能,而係一個選你至憎個班友既對家遊戲!人創造出來的遊戲,不必神聖化,不妨撫心自問你上次點解選乜水。。。

選上去,都係人多蝦人少無佢say, 不過越來越多有無比理想既人入去區會,交通燈真係可能快返少少。

《河湟有感》司空圖

L兄,我䛱大家有少少誤會了,我吾係想特登回應你一個的。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 於 8-11-2015 17:27 發表

蘇師傅 我係回應你 我見蘇師傅問左個問題 所以我自己就坐落去
我覺得選擇唔係單純唔想邊個做而投 而係我想邊個做去投
唔覺意騎劫左個post
我好開心,見到你既回覆,呢個年代難得有年青人肯按遊戲原意去玩

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 mafiayau 於 10-11-2015 16:57 發表
師兄 近日係FB社群以及CGF都有師兄對我回覆左D我完全不明其意的POST  今日睇到呢張POST我終於明白了!

頭三張相正是本人的相片 我並不知道你從何得來 亦不知道你為何要把我的與"門神"扯上關係
但我現在希望你可以 ...
我吾知你講邊三張相,亦不知你從何得來,亦不知道門神把你扯上了關係

門神,台灣個邊叫中華郵政,本名姓廖。他曾供稱他與幾位香港大陸的同伙一起走私汽槍回大陸,並詐騙金錢。其多名同伙及買家更屢被拘捕。

身為旁觀者,無法辨別你及門神説話之真偽,抱歉!

《河湟有感》司空圖

好乜煩!

《河湟有感》司空圖

上次王國興既軍事look叫宣傅,咁門神個fd想點?

附件

11-11-2015 12:44

《河湟有感》司空圖

有名的

附件

11-11-2015 14:18

《河湟有感》司空圖

發新話題