發新話題

畀女朋友發現叫雞

畀女朋友發現叫雞

http://dailytopshare.tumblr.com/post/136870722266/畀女朋友發現叫雞

各執一詞
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

條女又點忍呀

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 8-1-2016 23:58 發表
四佰日?有搞開,突然轉工後四佰日有見面又無搞? 條女本身都有問题.
轉工後條女有問题

《河湟有感》司空圖

what is 公主生活?

《河湟有感》司空圖

雙方都係痴線,自私,做壞事仲振振有詞,指摘對方不是。

女既轉工一年無性生活,女人無性欲架咩?定係一腳踏兩船中?

男既忍吾住去揾個似女友既出火,咁情深義重兼辛苦?我就吾想咁易揾到,難怪去四次!不是雞似女友就係女友似雞。

早就有問題要分手,拖到咁耐先有大龍鳳仲要貼出泥,硬膠!

《河湟有感》司空圖

我覺得真正公主只有公主/女王氣質而無病,不過你挑戰到佢地位,佢就發癲咬人。

女人見到王子係吾會有病,公主mode係俾班衛隊睇。

《河湟有感》司空圖

話說我朋友有一個女朋友, 基督徒.
因為信耶穌既關係, 所以唔可以有婚前性行為
我朋友唔介意, 因為佢話真心鐘意佢, 等到結婚後先發生都唔緊

點知5年感情, 因為一次speed dating冇左
話說有一次佢女朋友幫手去speed dating做媒. 識左個果d所謂金融才俊
當晚speed dating後就去左同個金融才俊飲野, 飲多左就比個才俊撿屍
咁樣就冇左隻豬.

本來我個fd都唔知戴左綠帽. 直到最近佢女友同佢講有左, 我個fd O晒咀, 明明冇搞野, 唔同女友係聖母瑪利亞? 之後佢女友先講番件事, 最慘既係佢女友因為係基督徒唔可以墜胎, 堅持要生個仔落黎.
如果你係個男仔, 你仲同唔同佢結婚?

5年感情, 苦心經營wor
佢女友仲同佢講: [今次件事係神比我地既考驗]

我自己個人認為, 禁絕婚前性行為根本傻的嗎
以前個年代, 14,15歲就結婚.
而家個年代, 為左層樓好多時3X歲先結婚.
男人2X歲就血氣方剛, 過左28d精子已經開始走下坡啦
守住隻豬, 個男既又辛苦, 最後仲比埋其他人.

我已經同我個friend講左: [你大力打佢一巴, 然後轉身就走就可以]
不過佢仲猶豫緊, 唔捨得佢5年感情, 仲想愛屋及烏

呢樣我都有問過
條女話件事隔左太耐, 跟本告唔入, 亦唔想搞大件事
因為個女仔係基督徒既關係, 所以佢唔想墜胎. 因為個才俊又係基督徒既關係所以唔用安全套

個才俊已經向個女仔道歉, 所以個女仔話原諒左佢, 唔想搞咁多野.
總之個女仔有好多籍口, 唔肯告佢強姦.
補充多少少, 個經手人唔認帳. 個所謂金融才俊有好多女友, 不斷轉女朋友, 佢去speed dating只為釣港女.

其實而家好多speed dating都係, d女仔一係好豬扒, 正常樣既都好高要求. 而高要求既女仔只會睇中全場最好果1,2個男仔. 而通常最好條件既幾個男仔, 多數只係玩家, 去speed dating只為中出即飛, 或幫中女破處.

金融才俊

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 10-1-2016 13:47 發表

知唔知神童輝點死?
病死

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-1-2016 08:02 發表

小心有會員係信基督,你會傷害佢感情嫁!
我轉貼高登文,篇文吾係我寫架

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 cyl198911 於 11-1-2016 11:55 發表

我相信真正既基督徒係博愛既,佢會講服你而唔係比蘇師傅傷害到 我從未見到有人比人說服到姐
我轉貼高登文,篇文吾係我寫架
http://forum5.hkgolden.com/view. ... ght_id=0&page=1

《河湟有感》司空圖

發新話題