發新話題

冰桶挑戰。。。

夠yeah就有人做,跟意義無關……

如果為類風濕關節炎籌款,全身搽白花油……受惠的病友可能仲多
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 T-800 於 23-8-2014 12:44 發表

嘩。。。。攻鼻喇俐。。咪搞。。。
Happy shooting!
老母試過周身話痛搽滿全身黃遒益,結果藥力發,大叫一聲好凍好痛,夏天流流蓋棉被等藥力過

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Dave 於 23-8-2014 12:53 發表
我比較有興趣係.. 一個星期籌左成3 憶HKD... 舊錢... 會點呢?

另外... 對呢個連鎖現像我又完全覺得OK,當嘉年華就好,至於為慈善呢D .. 掛下係口邊還好。
只是有個神級IDEA 又咁岩極多人LIKE 而已,頗具玩味的。 ...
女人睇肌肉佬係咩心態?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 jerrykmc 於 26-8-2014 19:26 發表
老實講淋唔淋隨心既姐∼
我都比人點左幾鑊淋完跟手捐錢,淋水+捐錢好能小事∼
但係我POST 面書即比正義能即插,又話D水比非洲D人飲重好,又話D冰錢捐左去重X好.
我小你咩,我係地盤用環保水架,你拎去比人飲呀? ...
師兄字字珠璣,暢快淋漓

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gtoray 於 26-8-2014 21:36 發表
我覺得香港既正義撚風氣都幾過火
好似早兩日有個人著住件消防衫玩IBC
方向報標題居然係損形象
不知所謂
只係方向撚捉住消防泥插過份姐

沿於一次消防檢查,極為小氣

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-8-2014 17:32 發表

咁我著GTORAY 黎玩
嘩!有野睇

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-8-2014 17:32 發表

咁我著GTORAY 黎玩
嘩!有野睇

《河湟有感》司空圖

發新話題