發新話題

有創意的反口!

機關算盡。。。呢個城市D不嫌煩不知醜的人真不少呀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

[quote]原帖由 rho837 於 4-1-2017 09:11 發表
以前見過啲'西'賣家! 放支槍賣, 約定時間, 準備去見面時電話Confirm多一次, 晚上9:30

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-1-2017 14:11 發表

暫時黎講見過最霸氣
上一次聽最霸氣係
有個師兄賣枝電槍m14 個買家現場講價
佢即刻扑爛枝槍 dump落垃圾桶
再買罐可能倒落去 等個買家執返去都冇用
呢個真係射落海都唔益你
解氣係解氣,聽落都好有拍掌位,但真係無謂D,錢嘛,吾賣掉頭就算,何必扔爛佢。你發火,厚面皮無恥者都吾會有feel

我都曾經賣過一輪軍品,衰人似終係少數,講下價少不免也算了。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gtoray 於 5-1-2017 01:26 發表
佢個 渣 字出事
不再寫了,懶

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 m11.man 於 5-1-2017 04:27 發表
咁多怪人既,我賣槍個價都唔過五舊,師兄比面咪請我呢d窮撚食餐飯
我想向你買架

《河湟有感》司空圖

我上次係咁諗的

如果你有支無花金P08,我就買,如果係有花,就吾買。

我吾知你送嘛,送就乜槍都要啦,不過F大要左就無謂爭了。

P08我想自己彫下(也許將來)

始終佔人大便宜是不好的,一買一賣好D

《河湟有感》司空圖

我吾識你D老闆禾。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 m11.man 於 7-1-2017 00:22 發表

我老闆咪T大囉
你都叫打工仔我咪奴隸

《河湟有感》司空圖

發新話題