發新話題

我正式申報取消"中國籍"

用得"大咖"...是台灣人吧!

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 19:36 發表

什麼護照也好,我就是沒有中國護照也不打算擁有(包括特區護照)。我不是中國人
我地都吾想認你....所以happy ending

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 19:39 發表
中國一直有人在監控我,我有很多朋友行家已經出事,廣州有個人叫陳錦龍就是因為買賣玩具槍被關押在深圳看守所,香港幾家玩具槍店也在名單內,我說的不是誇張,我已收到消息,有人要搞我,所以我最好不要回中國大陸。 ...
你違反了中國的槍支管理法,所以中國一直有人在監控你...中國公安監控疑犯好奇咩?

你走私槍支返中國,打靶就梗架啦.袋定10蚊人仔比子彈錢la!

吾係中國藉吾駛打靶?!咪傻la!

引用:
原帖由 Paul 於 4-6-2013 19:54 發表

不用怕, 只要給所有會員 過後就是自己人......

當菊花變成太陽花後, 入到看守所或秦城就不會那麼痛了
入秦城ge Level恐怕連李卓人都無資格

衪搞吾清國家安全部同國家衛生部

有生意嘅又點會發瘋?佢咁括出去為民主不如話因為無jack素....

佢可能高調賣槍比內地,有人充公有人打靶有人等錢放人,佢就咁啱無事,貨盡沒官,無錢找批發數要破產,仲有朋友的求救,有人又放料兇下佢,佢幾廿歲人心理承受不著,頓悟為衪了

神之家...

引用:
原帖由 tango1997 於 5-6-2013 07:36 發表
你地全部必遭天遣 。。。。咁既神帖成晚刀衝唔到100post。。。。你地有無盡過CGF會員既義務呀? 。。。。大家反省吓啦
放心,仲有匿名艷情史頂住

引用:
原帖由 tango1997 於 5-6-2013 08:59 發表

此故事道德崩壞。。。有Y倫理。。。缺乏德“慾。。。除時腰斬
你又吾係匿名,你又知?吾通....

門神mode:
匿名講ge表哥係高幹,故事涉及國家機密,你係總參二部的共諜(你以前頭像有解放軍背景,426係暗示職級,又開post物色人員),所以匿名除時被腰斬.

引用:
原帖由 tango1997 於 5-6-2013 14:31 發表

咁既垃圾故仔。。。無乜人睇。。。腰斬好出奇咩
咪腰斬啦!

關醫生????

發新話題