發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

你真係好心機

可能人地貪平, 響深圳賽格度整

睇下少年SAS後面D同僚, 幾年輕, 幾白淨, 幾有書卷氣
引用:

引用:
原帖由 olka 於 4-11-2007 01:36 發表
我知道好多啦, 多謝晒, 在此獻上章如成現場表演作回禮, 請笑納:
http://www.youtube.com/watch?v=nh9G8YUwRb4
章魚成
I like it~

等我都獻上粗製濫造章魚成電影海報一張

引用:
原帖由 ~火機~ 於 4-11-2007 13:13 發表
各位師兄!!條友之前喺xwants比過pm我...又係話自己係英軍...
重比左d相我......(其中一幅同widowmaker貼中的一樣)
佢話自己喺英國...條友又係話會番香港教戰術......
正一老千!!!!
佢一味emphasis佢教人戰術係唔收錢
但唔收錢就等於唔係假? 乜有D咁o既定律o既咩?
我去買老翻100蚊3隻再送多1隻, 咁送果隻唔通因為唔洗錢所以變成正版!

呢個世界好多怪人D行為係常人無法理解, 有可能佢係以 "令其他人信佢係SAS少校" 來達到高潮

[quote]原帖由 tango10 於 4-11-2007 22:49 發表

這個大家都知, 只不過佢自己無端白事間中

引用:
原帖由 ANDY-McNAB 於 5-11-2007 11:27 發表
佢咪附合我講既「不斷用更多既大話掩飾一個大話」咯,其實信錯左某君既朋友都唔駛傷心,應該擴闊社交圈子,好多有料既人就係自己身邊既「平凡人」,唔會開口埋口成日提住自己點點點,因為見識越廣,就越覺得自己 ...
V先生早幾個月呃o左班打wargame既細路, 但班細路o既性格係....你愈話佢地信錯, 佢地就愈認為自己冇信錯, 自己係最精明

所以都係無謂浪費時間

發新話題