發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

其實我覺得都講左成27頁 好似咩都無講過咁 唯一既證據就系個封信 不過都只不過系講緊樓主所講既野 就好似帶緊我地遊花園咁 無咩新證據出黎
其實我只不過系1個路過既新手 小弟對於game界d人物唔系好識 不過如果果個unxxx真系好似樓主講到咁衰 咁我地就真系要提防下
但系如果樓主所講既全部都系大話 咁就唔可以冤枉好人la~~
老老實實 樓主其實我想幫你 不過你既所作所為真系好令到人地誤會!!

樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係d咩有錢人 uncle屋企有30幾支ctw/ptw uncle知道我地想玩ctw/ptw 就4000蚊1支ctw連3匣賣比我地 仲要可以分期付款 有錢就比多d 無錢就遲d先比 壞槍又唔使錢 就算要錢都係料錢 我上幾個星期打某個場 試槍個陣壞槍 uncle即刻從元朗出九龍幫我買個摩打返黎換 仲有我地btw個前隊長買左支ptw 過左半年有多都仲差uncle3000蚊 uncle知到我地無錢都無追過我地 我地要買鏡買野 uncle從來都無收多我地錢 都係比來貨價我地 試問下??我地點解唔尊重uncle???呢d整槍師傅可以係邊度搵?uncle做事分明 體諒我地 有錢就比 無錢就慢慢還 
另外我想問下樓主你係唔係terry Wong/馬連/海盜/紅花會d人 如果係既 我想同你講樣野
知唔知點解uncle比我地分期付款唔比你地?? 首先你地1定有d問題 至於係咩問題我唔講 你地自己知 第二 你地個個有手有腳有工作 有經濟能力 又唔係學生 又唔係無錢比 仲要好意思去問uncle點解唔比唔比你地分期付款 uncle點解要比你地分期付款??

回覆 435# 的帖子

呢個世界真係有咁既人 上個月打vv28星期六黎 我地撞到班玩ptw既師兄 佢地個領隊叫ivan 咁岩佢地死左碳刷同推彈嘴 uncle都係第1日識佢地不過都送左幾套碳刷同推彈嘴比佢地 如果我無記錯你地玩開ptw個班師兄有個叫何b仔都識佢架
之後你地問uncle係唔係真係咁多槍 你地可以去問廣華街某間槍鋪 名x 又或者問三車 既ming sir

大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好!我地就算放左把槍都唔會介意~最後想認識uncle 既可以係槍街和各大game場~佢會經常出現

uncle不只有20~3x枝ctw/ptw ,在三轟有達4x枝和51cqb場有2x枝m4a1可供壞槍ching借用~唔洗錢租!只要有借有還就冇問題,肥人和 扁口扁面既人免問!

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 20:58 發表

兩邊都.........
u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?. ...
世伯元朗三斤場有位存槍我緊系知啦 我地成team人都有鎖匙tim 總共兩個鎖 1個系鎖匙鎖 1個系密碼鎖~~
之前話擺系3軍個幾十支m4a1咪擺系個度lo~

話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masada唔可以再為禍人間 現在將設計圖公諸於世 post左上fb terminator個群組度 如果有師兄有興趣觀看可以上去自己望@@同埋以後咁多位師兄如果見到呢類槍要小心d....

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 21:25 發表
蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx
呢位師兄 如果想知道其他關於terry wong 個d野 可以系fb度搵terminator呢個群組 入面有關於terry wong同terminator既對話內容等資料 到時你地自己再判斷呢個人可唔可信
同埋樓主 我想問下你 既然你成日話自己唔系terry wong 不過你又唔解釋e-mail 個d問題   不過既然你都話到自己唔系terry wong既 咁如果你見到佢 你就順便話比佢知 唔知點解系槍街有位警察搵緊佢 聽講系關於佢之前同個位警察d交易有問題..

引用:
原帖由 ner 於 6-6-2012 22:38 發表

fb度打terminator我剩係搵到阿諾咋啵
sor師兄= = 要打全名             <<<Terminator>>>未來戰士

發新話題