發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 2slow 於 14-11-2012 14:43 發表

彈弓唔暢順? 會唔會係彈槽有野kick住呢?
彈弓又無野 拆左出黎又唔覺有咩問題
拆開鐵匣時 唔知點解彈槽有個oring 係到卡住彈弓
但拎返走左oring 裝返都係咁.....
買返黎諗住星期日去打場game者..........

引用:
原帖由 abm048 於 14-11-2012 20:15 發表
在台灣使用BLS這個牌子的BB彈會有這種狀況,
建議使用KSC或較硬的BB彈試試。
大大本人係用吉打bb的...
我無入滿過只係入左10粒到...
同埋各位大大 你地入果時數住幾多粒? 我唔知幾時先滿....小弟第一支gbb 長火
望各大大指教...

回覆 315# 的帖子

回家試下攝D野彈槽底 但要攝高幾多好?  
再試下有無問題
另外你係數住自己入左幾多飛??
THX ching

引用:
原帖由 2slow 於 15-11-2012 13:40 發表

為左試野, 我係數住自己入左幾多飛...

長遠我諗應該換條強d既彈弓
我今晚再搞下 有進展再報告情況~
但請問邊到代用彈弓?~
THX ching

74U可唔可轉 伸縮尾架 ?

回覆 355# 的帖子

想換dynamic star K3 Rail條骨
W豬C 又無貨

引用:
原帖由 ussocom 於 17-11-2012 12:08 發表

Check CAA or Fab Defense
有條貓尾
T1 上係果個位既

引用:
原帖由 2slow 於 19-11-2012 10:21 發表

原來另外有廠整左類似既野出黎...
http://www.publicenemy.com.hk/?p=6160

唔知摺埋托會唔會搞到個拉雞呢??
我覺得會....

引用:
原帖由 khkenny2 於 16-11-2012 15:14 發表

咁我買支VFC silencer算...
VFC 岩用架?!

引用:
原帖由 F22 於 18-11-2012 00:11 發表

有貨啦!
VFC 果條岩用架!?

引用:
原帖由 F22 於 27-11-2012 21:23 發表

十四樓買LCT電動用……
個網寫無貨啵.......................

引用:
原帖由 聶風 於 13-12-2012 23:34 發表
有無Ching.會買佢件AK無射出物飛機或高初速飛機..?
高初速飛機 好似會過JJ....

有無CHING 知邊到仲有PBS-4????
THX

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 19:34 發表
再度進化,換了AKU仔尾

http://i169.photobucke ...
靚爆~~大大支hand grip 係唔係for AEG 自改架?
我搵到大陛仔既PBS-4 啦 但唔知岩唔岩用...
我想用黎加長內管........支74U 內管真係太短 上星期打 發覺得0.9J.......

引用:
原帖由 RCman 於 28-12-2012 10:39 發表

ic....原來想加長內管
個grip係KA AEG用的,只順很簡單的加工便能裝入GHK上
THX CHING 入隻GRIP 搞下先~~
74U 我鍾意個摺尾 但玩落發覺管太短

發新話題