發新話題

[others] [舊系派] AR GBB

正呀 ,請問你的723從哪裡入手?

引用:
原帖由 gainax 於 22-12-2016 21:05 發表

呢支之前咁啱有師兄收藏放比我都好新 , 如而家要買大蛇應該得返CRVV
香港應該冇幾多支 期待你的新作

引用:
原帖由 gainax 於 23-12-2016 06:51 發表
多謝師兄欣賞
其實玩oldschool既玩家都唔少都同過一D師兄交流過,
我覺得好似大蛇,7075,派呢類高階產品主要係購入渠道越來越細,
價格或者性能都有關係,搞好靚仔又打得一支大約=普通PTVV但已經全鋼+cnc或鍛 ...
其實我目標同你一樣,記得723當年e記折實價約六仟多,但試槍時覺得佢三連發唔係太稳定,所以最後都係揀咗177 但睇完你個Post又重燃愛火 如果723夾埋A2上身咁就冇死,不過聽講大蛇唔再造A2上身

唔知CRV  V代訂咩價位?

引用:
原帖由 gainax 於 23-12-2016 08:21 發表

問佢FB應該會報價,如會落R品托或者問問唔要邊D件訂支空機版有冇得平?
之前E記支A1包真品托先1100美金其實都值,有貨有折就更正
比你講完又扯晒旗

引用:
原帖由 gainax 於 23-12-2016 10:38 發表
大蛇改好左真係值得玩 ,個價其實唔貴用料又足又夠真, M4RAS 同MK18MOD0(非假扮)只係19800TW
E記賣690US之前仲有9折4千尾抵玩 ,入套7075身其實仲貴過支大蛇 ...B0MBAR CNC身亞鉛煲只係豬皮質感6063料都收5千 ...
樓主講得冇錯,蛇蛇真係一步到位

發新話題