發新話題

請問中型Glock(即Glock 19 size)邊隻牌子做得最好呢?

請問中型Glock(即Glock 19 size)邊隻牌子做得最好呢?

会唔会係KSC?
Hello!大家好: )

請多々指教^^

引用:
原帖由 ner 於 23-10-2012 04:25 PM 發表

想問下KSC果枝有咩特別大問題
CHING們好似都對佢無乜好評
ching可能係話KSCの台版金属滑架Glock D白色字唔靚??

請多々指教^^

引用:
原帖由 sealman 於 23-10-2012 08:33 AM 發表
KSC - reliable, but not accuracy, less parts for spare and exchange in the market

WE - not reliable but you can buy the spare parts easily since this is Marui system
WE 係点様not reliable法呢? 易壊?

另外,咁有冇辺隻牌子の中型Glock(即Glock 19、23 etcのsize)係既可靠又夠準嘅呢?? thanks!

P.S. 想要金属滑架嘅

請多々指教^^

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-10-2012 02:56 PM 發表
你要金架19,23
得kj vve ksc台版姐
吉打有滑架俾kj玩下 又有full marking下身 vve唔知有無做大上唔到 ksc少變化玩
所以我會揀kj
但見過有網友話KJの弾匣有気化得唔好の問題??

but 我覚得KJ個trigger(開槍雞)中間冇咗粒保険掣有D失真。

請多々指教^^

引用:
原帖由 ayaka 於 26-10-2012 04:13 PM 發表
WE G19係用G17改短, 拆SLIDE個LEVER位同G17一樣, 外形不仿真, 亦同KJ數唔同, 不過原裝後座最爽
KJ 改吉打係最靚仔既方法, 但要打得順/爽都要汁幾多野, MARUI G26結構, 部分零件可與MARUI G17共用
KSC G19好打耐用, 改PRIME/PGC 金屬SLIDE夠靚仔, 唯下身無MARKING, 又無廠出下身
詳尽分析!thx

請多々指教^^

發新話題