發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

哩段野已經多次修改,全部事有人證物證,同埋我地已經報左警打上黎主要係想咁多位留意

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 00:12 發表

成間野D員工刀有制服著....係個個無....又唔係正式員工.....咁你地刀比錢佢 .......個收銀位係正隔離.......點解唔比收銀員呢
其實我地本來係行過去比架,點知佢右話人地叫佢同我地收

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 00:17 發表

收............據.............呢
就係收左錢行左去

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 00:23 發表
咁可以當你吞左架喎
佢哩個人吞左d錢行左去都可以做得出架
開場game可以吾見人,叫其他人訂上都得架

引用:
原帖由 billyjo 於 31-5-2012 00:31 發表
人你可能開埋名我都唔識, 大搖大擺攞到人地件貨物佢又真係有啲計仔。 喺邊間係咩貨不如話下我地知,等我又去打聽下吖
sor未經老闆同意我吾會講

引用:
原帖由 billyjo 於 31-5-2012 00:43 發表
又彈出個老闆出來。我開始暈。
事件什廣有d野,如果哩個人係清白就拎證據出黎

引用:
原帖由 sergeant3007 於 31-5-2012 01:06 發表
原諒小弟飲英水大,

要告人係要控方搵料告, 唔係被告搵料自辨.
我地人證物證齊全

引用:
原帖由 sergeant3007 於 31-5-2012 01:11 發表
咁就等上庭啦.
律師已準備好,等上庭

引用:
原帖由 sergeant3007 於 31-5-2012 01:15 發表
原來有外傳喎.....

http://www.你想.com/redirect.php ... o=lastpost#lastpost
果個就係uncxx黎架
死都要頂,咁我都吾想理佢,交左佢比板主

引用:
原帖由 billyjo 於 31-5-2012 01:16 發表
排期兩年?
很收我地律師信先講

身有屎先要係咁吠架姐,由得佢吠
大家知道左uncle出左黎就得架啦~~

引用:
原帖由 abcd123 於 31-5-2012 02:18 發表

但係都勸一勸你同佢嘈都唔好用d偏激字眼,無謂搞到你地兩個好似鬥大聲敢...
明白 多謝師兄提點

引用:
原帖由 abcd123 於 31-5-2012 02:31 發表

敢又係,樓主個'名'都曲到唔曲敢開左人地個'名'

但係行出街求其捉個佬都可以叫uncle
HAHA咁都比師兄你估到
聽日仲有千字文比咁多位睇
請放心,如果可以我仲會POST相上黎

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 02:57 發表
拿。。。。就咁既。。。單野發展到家陣。。。。U字頭刀應該G你係邊位。。。如果你發表既係事實之全部。。。。我建議你用番正身。。。咪鬼用分身。。。。反正比人覆卓你刀係走唔甩架啦。。。。如果你係受害者。。。真 ...
佢一定未估到,因為今次我打上黎係邊個人佢吾會知,我地班人入面最少有10個人會上網講野,佢只係識得大人地同埋講d無事實的說話
咁多位師兄我之後會用真身一一pm咁多位,我地要佢估我地吾到

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 04:01 發表

真身=CGF AC?
我會用返CGF真身同你地講更多真相

發新話題