發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 tf141 於 1-6-2012 01:43 發表

雖然睇得唔係好清楚, 但係總算有料到
不過三千字吹大咗少少喎, 點睇都冇啦大佬

PS:樓主真係唔執好過執, 學人懶簡短咁都唔知up乜, 睇番原文好過
對吾住呀師兄

引用:
原帖由 sergeant3007 於 1-6-2012 01:52 發表
睇晒三張, 有d真係睇唔到又估唔到, 對件事都係唔清唔楚
我會叫其實受害人寫好d,吾好意思師兄

引用:
原帖由 davyto 於 1-6-2012 01:51 發表

不想中國人自毀中國語文罷了
小弟細時吾讀書樣樣都差,吾好意思師兄

請問咁多位師兄我叫受害人仕錄音講出黎放比大家聽好吾好,之後方便的話會影埋入數d證據比大家睇
哩d可以的話我會係哩兩三日內做好

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 13:19 發表

拿。。。樓主。。。。。我唔係大細超。。。你試下答左我D問題先。 。。簡單答就得。。。唔左時間。。。我幫緊你
1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?

3.,警方有否 ...
1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?24人

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?我知道現時有一位已去報警

3.,警方有否受理而立案處理?已正式立案處理

4,你,是否受害人之一?

5,你,所提及既律師是否真正存在?

6,律師角色係?資詢?刑事?民事?電話法律服務?受害人沒有回答我問題

7,你成隊人三十幾人只有你一個識上科林寫野(只須答係&唔係就得)吾係

引用:
原帖由 於 1-6-2012 17:31 發表
其實睇講詞同真人發聲都係無力證據. 都係拎D 入數紙, 報左警既證據出黎, 咁咪各大花生友都無聲出囉. 不過真係要影得好D. 你果兩頁紙真係睇死人...
明白咁多位想快D,要兩三日時間交收整理放上網

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 19:41 發表

.....師兄.....你隊人成24個人中招.....有無試過一齊揾佢研究下點拆?(定係揾佢唔到或者佢話唔係香港....又話身在泰國?.....又唔聽電話之類?)

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認)..... ...
同佢玩果班好似比人落藥甘架,樣樣都聽話,要錢比錢,無錢就行開,仲要唱衰人地抬高自己
佢面皮成寸厚架,成日份失憶,搞game要借人對手

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
我諗你地班人真係誤會錯人啦.我吾係TERRY,我搵過terry佢本人係星期三下午已經上左大陸星期一先返落黎,點樣上網post野呀???
同佢講左個幾鐘長途電話,佢對你地班人燒埋佢到感到無奈,人地講到明吾會講野,你地就係咁話我係佢,誤會好人仲要講???
比你地分期真係好???
背後意義係咩野意義???
如果真係咁好人點解d人會走吾同佢玩???

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 01:45 發表
問多個問題
希望有師兄答一答。
本地CTW專賣店在那裡?
係老廣還有CTW賣嗎?
CTW專賣店已經消失了

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 10:05 發表

佢PM比禾個金身銅佢係Post話佢唔係呀邊個邊個
佢地講果個係TERRY WONG

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 17:33 發表

第個台我唔理,呢度佢點刀要交代下。。。。。。
哩面因為咁多位師兄注意我點都會比個交代大家

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 19:56 發表
話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masa ...
哩三支係海怪改仲要係同uncle買仲要係850一支,佢買返黎係比佢d朋友,一蚊都無多架,吾好屈得就屈
仲有果到幾支都只係改到1.8j,仲要經uncle部機試出黎架
幾支槍同uncle買仲有佢d手寫單架,如果吾認可以驗筆跡架!!!!
ps:terry wong講到明一樣野,任何心未經同意公開佢個人資料會報警

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 21:25 發表
蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx
師兄,我一路都好想上網,只不過小弟係哩幾日都吾係香港上左大陸搵其他受害者

引用:
原帖由 於 6-6-2012 21:17 發表

請問你又同fb 果個群組又咩關係呢?
佢係u先生果面d人
因為u先生係吾鐘意果個群組d人

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 20:20 發表

不明.........在那裡.........是否小樽仔的電氣化........如果是的話........我不用看了...Thx
100%吾係只係u先生係個hopup做手腳

發新話題