39 123
發新話題

[認真] 好唔開心

好唔開心

一個對左四年既維港海景、煙花....就黎冇得睇....
黎緊既七一煙花都唔知仲有冇得睇....
因為e個景先識到路比兄同westdog兄
07年5月尾
左下角的兩幅地仲係空地
[attach]76470[/attach]
07年8月尾
左下角的兩幅地較出既起緊公園....較後既地仲未動土.....過左半年就開始動土....
[attach]76471[/attach]
夜晚
[attach]76472[/attach]
今日 5-6-09 要起樓....仲要起到正一正
初初以為靜起商場....e加
[attach]76473[/attach]

引用:
原帖由 於 5-6-2009 17:13 發表
我好少少...我都係住藍田..但係住將軍澳道上面....冇可能可以起到野阻住我..仲要對正會展
牙L神....原來你住e頭架....
世界真係細....神原來就係附近....
神牙....你幫我炸左棟樓好唔好牙

引用:
原帖由 路比 於 6-6-2009 00:15 發表
話時話,我都冇上過你度
找次上黎
順手整埋槍

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-6-2009 23:08 發表
咁你叻仔的,起好左咪買o個邊搬過去lor
起公屋喎....

引用:
原帖由 小雲雲 於 5-6-2009 21:38 發表

L神住藍田 ,有CHING住麗港城
路比兄同我都係油塘
原來原來大家都係觀塘區,幾時得閒出黎打下GAME,吹吹水....
黎返個觀塘區網聚都好丫
好牙,找次出黎吹吹水...
L神,記往找時間出黎....唔好掛住同J神玩JJ

引用:
原帖由 ea4101 於 6-6-2009 18:13 發表
原來我同神的距離係一條將軍澳道
我每日都要向康華潮拜一次敬重L神

拜得神多都未必有神保佑....

你小心L神玩埋你JJ

CGF ARMY - KT

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-6-2009 20:26 發表
唔單止觀塘區網聚
仲要搞埋觀塘區打game
應該可以組到隊cgf kt出黎
玩野~
[attach]76506[/attach]
[attach]76507[/attach]

再嚟~
[attach]76508[/attach]

回樓上,想點型法?

比個太約,咩色,等等...
再加個
[attach]76509[/attach]

引用:
原帖由 朗仔 於 6-6-2009 21:53 發表
小弟覺得底色換一換,d格仔深色少少
咩色好?

引用:
原帖由 一等兵 於 7-6-2009 00:25 發表
答唔到呀
八神你都唔識.....

再加
[attach]76527[/attach]

引用:
原帖由 朗仔 於 7-6-2009 01:31 發表
我諗可以好似我咁,左上角果度
要D灰格黎做咩?
我張原圖根本冇 = =
要既只係黑色部分....白色係冇用= =

字型,顏色可再改,大約都係e幾款
CGF ARMY - 觀塘

[attach]76549[/attach]
[attach]76550[/attach]
[attach]76551[/attach]
[attach]76552[/attach]

引用:
原帖由 gtoray 於 7-6-2009 22:06 發表

不如又來個 patch 設計比賽~
你想點比賽法先,勝出者有冇咩將品先
唔好係個D咩..比亅神L神玩JJ,地獄單程票個D...
我唔啱e D...

我一直都係道....如果唔係道,我個5000小時點黎
只係近排架電腦好慢....

39 123
發新話題