30 12
發新話題

G3問題

G3問題

G3 SG1既外殻,即係手托同尾托可唔可同PSG1通用?
仲有馬記枝PSG1個鏡,手托同尾托有冇得買架?
我唔想用PSG1=.=

如果我用SG1轉左PSG1個手托,自己再改改個尾托....似唔似MSG90?

仲有我見有師兄有枝綠色既G3但係好似未見過有得買..
靜係見過之前BUY P90送果本書見過有講過

同本書最尾個頁印左支L85A1....但又唔係出....
綠色既G3

L85A1

本書

g3a3停左產?
L85我連見都未見過....

E張相上面其他有冇出架?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-6-2007 18:10 發表

你呢頁手拉來bor...
手拉
怪唔知貢平...比佢右面張圖點左.....
有冇支D L85既相?

可唔可答D G3SG1 既問題先........

THX

G3 SG1既外殻,即係手托同尾托可唔可同PSG1通用?

馬記枝PSG1個鏡,手托有冇得買架

del

del

博士=?

G3SG1有冇比果個狙鏡座?
OR自己買?
自己買個似唔似MSG90果個?
仲有支腳架....
SHIX....

THX

I only change 手托
i think ok la
why wrong!

引用:
原帖由 傻仔 於 15-6-2007 13:19 發表
就算比你揾到sg1個手托同尾托,
你都係做5到msg90嫁,
1.msg90 ge鎗管長過sg1
2.腳架5同
3.鏡座,mount5同,
4.手拉上膛個粒"的"5同
1.自己加長
2.唔用/自己整/   同HK買.....好貴...
3.自己整/用其他
4.有咩唔用,有冇多D相

仲有MSG90有冇連射?

MSG90A1會唔會EASY改D?

引用:
原帖由 bravohk 於 14-6-2007 21:38 發表
如果你想要支真系似0既MSG90你都系算罷啦!市面上0既料跟本執唔到出黎!條外管,鏡座都無出過,GG出果個所謂MSG 90尾柄又唔似,First出果套所謂MSG 90 kit一來唔似,又淨得份手托加外管.....砌支四不像出黎不如正正經 ...
有冇D MSG 90 kit 既相可以睇下?

仲有MSG90有冇連射?

MSG90A1會唔會易砌 D?

究景PSG1既handguard可唔可同G3SG1既handguard通用?

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 19:13 發表
咁砌你不如砌靚把G3-SG!仲好啦
砌靚把G3-SG1好似簡單左D
自己想要MSG90/MSG90A1
所以想砌把靚既MSG90/MSG90A1

P.S 究景PSG1既handguard可唔可同G3SG1既handguard通用?

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 19:21 發表
老實講, 要砌靚一把G3-SG1都係心機+時間, 須知道市面上一般冇出改件砌到成把MSG-90 (除非全DIY執), 同埋G3-SG1落場已經好夠玩
其實有D件要DIY: 鏡座,外管,尾托

有冇人可以答我究景PSG1既handguard可唔可同G3SG1既handguard通用?

引用:
原帖由 match_man 於 15-6-2007 19:33 發表
不過我仲未做到100%零膠聲的效果....而家只做到七成
其實果D係咩膠聲?
碎膠聲?

打打下GAME扭爆左

30 12
發新話題