發新話題

係咪香港無得賣?

引用:
原帖由 tango1997 於 30-7-2014 17:37 發表
好奇一問
新車黎喎

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 31-7-2014 01:19 發表
K car 我會要1.2swift棍仔 始終鈴木同H做開公升級26跑車 做KCAR機器唔會差
e架唔算K car吧
660先計K吧

引用:
原帖由 小鬼182 於 31-7-2014 01:30 發表

Swift要1.6會正D喎~~~ 不牌費又貴D,仲要唔係咁易搵到二手掍仔靚盤………
btw,秋水哥,H記出咗部新fit仔RS版,1.5有成一百三十幾隻馬仔,諗得過~~
2015新fit大架左,不過車頭大改完,我覺得上代好睇D

H車既我反而鐘意歐版思域,印象中用fit底盤,但好睇好多

引用:
原帖由 mk23 於 31-7-2014 10:55 發表
講開車.
知唔知上年出那架馬沙專用Auris香港有無人入返來呀?
以為一定有死仕會入,但又好似唔多覺有??
有入到,見過一架未出牌

引用:
原帖由 小鬼182 於 31-7-2014 18:40 發表

係呀~~剩係清洗乾淨成副車頭內外零件全個工序都差不多要成日外加兩筒白電油同牙刷,洗完嘅零件要包好密封,要日日打掃地方,砌番副機器前要確保成個地方係乾淨(pro啲嘅會有專用衡溫無塵房嚟 ...
其實咁搞一搞要用幾錢?

引用:
原帖由 小鬼182 於 1-8-2014 02:33 發表

睇咩車頭,當我以前做學嘅6,b18車頭計,剩搞盤頭要7k,全車頭翻新約12k,較埋cam多2k,放底部車約一星期,加料(如:改裝件,副車頭有特別問題……)另計……不過依個係8年前嘅價,而家唔知(可能要一個開… ...
不過整車真係好睇師傅手工,宜家好多一係呃水,一係手工差

其實宜家飛開都係H,唔飛H車
仲有咩選擇?
EVO同掃帚又點睇?

引用:
原帖由 小鬼182 於 1-8-2014 04:16 發表

蝸牛快腳軟,尤其而家咁嘅天氣唔落雨飛十分鐘已經無咩力………其實而家飛日本仔車已經out out地嫁啦……一係mk仔一係無咩錢搵D十幾年日本街飛玩……而家真係街飛果班有好多已經轉玩歐美辣野,剩係一部golf gti ...
蝸牛快腳軟既意思係點?

發新話題