發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-8-2009 01:00 發表
我同佢距離1公里炸,各位留手呀
放心...AC-130炸你唔到

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 01:01 發表

hq....pleace provide correct coordinate.....105 loaded and ready for fire.....

105有幾多彈?
幫枝40MM上埋彈,到目標後隨時開火....

引用:
原帖由 sunny2014 於 25-8-2009 01:06 發表
一陣盲神用green laser擊落左架b52同AC130就大鑊
B52返左基地,得AC-130同殲-10 兩架

引用:
原帖由 於 25-8-2009 01:17 發表

兩邊溝通上有問題
我叫左佢地掛左中國國旗係機身.....

引用:
原帖由 於 25-8-2009 01:21 發表

佢有冇拎錯青天白日滿地紅....
冇可能拎錯....
仲掛左香港區旗
我同中國空軍講低左

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 01:21 發表

兩門M61 20mm火神3000飛
一門L60 40mm Bofors cannon 256飛
一門M102 105mm 榴彈砲 100飛
用哂先好回基地.....thx

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 01:37 發表

其實依家出果架係AC-130H.......我有新野AC-130U喎.....要唔要試下新野...
我個架係AC-130U黎

引用:
原帖由 LCW 於 25-8-2009 01:40 發表
獻醜了...FIRE!
我個架AC-130U仲未到....係海上.....距離香港仲有2000公里

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 01:45 發表

武器配備兩架唔同架喎....
我知....
我叫左佢地用架AC-130U
配備一支40MM L/60 Bofors cannon ,一支M102 105MM炮 , 一支25MM GAU-12

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-8-2009 09:43 發表
起床啦!無事死唔去,多謝J神力場
架AC-130U 其實到左香港,但要等入夜先開始進行攻擊....

引用:
原帖由 於 25-8-2009 11:09 發表

蕉皮 派你去做細作 去刺探軍情 睇下敵方基地係唔係呢類型的軍事設施 然後向總部匯報
之後我會叫一組狙擊手去埋伏

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-8-2009 11:14 發表

我只見一個類似車位被人封住
比左坐標黎.....

喂.....找死牙......

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 11:26 發表

我直頭call定警察去呀....有人持類似槍械物體係停車場走黎走去.....
尋晚咁都開左三槍...自己諗清楚啦....
好似係用P250Dcc?

R.I.P.....

發新話題