發新話題

終於買左Battlefield- BC2

終於買左Battlefield- BC2

終於買左BC2(for PC)喇!
想問下大家多數上咩server玩嫁? 我A/C叫 ===Tigerboy===
同埋想問下, 係唔係打爆左單機版會有特別武器?
重有, 有無方法免CD呀?
thanks!

好耐無打online game, 好興奮!

唉! 我上線玩, 死左都唔知咩事!
d坦克廢到爆....
突然覺得BF2好玩d...

引用:
原帖由 OoRecycleoO 於 8-4-2010 00:57 發表
ching has problem when u play story mode ??. .. the dialogue seems to be missing sometimes . . . . . ???
會呀, 重要時有時無人聲tim! 都唔知點解!
重有, 我都唔明點解自己會lag機, 雙核CPU, 4GB ram, 512 display card! 上星期先買! 唉!

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-4-2010 02:00 發表

你張咩display card先?
Geforce 9500 GT

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-4-2010 02:19 發表

你試下找部有GUNNER既坦克+ENG係後面修理既坦克做對手囉, 你就知道咩叫做硬!

如果係APC既, 仲好添, 後坐2人見架APC傷左就出來修理, 修好入去CHI分同COVER兩則, 仲硬!

如果講廢左既, 黑鷹廢左勁多, 以前LAK ...
我唔識用uav, 同bf2唔同曬

引用:
原帖由 sunny2014 於 8-4-2010 11:00 發表

反而我係唔識玩直升機但叫識玩下戰車
UAV就唔好題…一升空就比人打爆…
你好過我....我未昇空已經爆左....

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-4-2010 11:51 發表

你set左好高畫面咩
其實我唔係太識set,
今晚返去再set下先

其實9500GT夠唔夠玩?
我唔係好識電腦d野

如果無記錯, 我set:
解析度:1440*900 60 HZ
解像: LOW

頂! 岩岩開始玩真係好無引!
武器又少! 殺人又殺唔到!
昇Level又昇得慢!
一開波就死左, 都唔知咩事!
同人地面對面駁火又唔夠人地射!
玩sniper又射唔中!
坦克又打唔中!
直昇機又射唔準!
UAV又飛唔起!
人一多又lag機!
CGF又唔俾爆粗!
頂....

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-4-2010 11:10 發表

其實recon以外既兵種只要升到第二階就好易升
因為升到二階medic同engineer可以靠幫人/車回復賺分
assault上到二階就無限彈可以亂射
recon一開始得M24可以用,所以要學真狙擊手咁玩
但佢升二階解第四個裝備又無 ...
thz for your report

btw, wt is punkbuster? wt for?

終於昇到三柴喇....... 算係愈玩愈順啦...
唔該曬上面幾位師兄, d方法真係work~!

發新話題