25 12
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

剛剛入0左件spare parts ( 雖然未出事 ! )

( 引用seals兄既圖  )

引用:
原帖由 ayaka 於 30-10-2008 19:03 發表
想問下有無師兄知道
GP同PRIME的金屬外管可否入到AEG管??
因為換左PGC HOP-UP座....用緊AEG管
WA的數係窄左....要擴大先用到....唔知其他牌子係咩數
THX!!
請問師兄WA M4 可以用AEG內管嗎?
是否用0左PGC HOP-UP座就可以用AEG內管? ( 還是原裝HOP-UP座都裝得AEG內管? )

引用:
原帖由 hermanht 於 30-10-2008 14:13 發表
好可惡呀!!!!!!! 成條街都冇曬delta賣呀!!!
要等姐! 唔會禁快就冇貨番既 !
可能D日圓高,佢地唔敢訂禁多貨! 又或者唔夠貨分比佢地0瓜!

引用:
原帖由 sunny 於 2-11-2008 13:52 發表
Why not wait for Inokatsu ??  Seems like a better deal wor!
等得佢出
我屋企到時多0左個關員...
...恐怕到時未必買得倒!
依加關員未到已經 偷運0左支delta番屋企!

引用:
原帖由 ayaka 於 14-11-2008 12:27 發表
小弟都已經停晒所有aeg project la
METOO.

引用:
原帖由 alien_wong 於 14-11-2008 12:40 發表
我比較仆X少少.....
之前
MEU $960
nova kimber 身 $ 1800
trijicon night sights $780
insight M6 (tan) $1670
$5210...........真係on狗左少少....
我仲有多 set PGC MEU 金身係手 $1400..........
好彩 ...
我諗唔少師兄同你有差不多既程況!
只係唔方便在這討論.. ( 驚比家中既海關睇到 )
所以只有

引用:
原帖由 jam123456 於 16-11-2008 01:24 發表
話說有兩位朋友支delta直打top gas好ok^^||
今日打終於忍唔住打Top Gas試試...(之前打左2支134)
結果未到30飛就Jam彈加撞爆Hop up座 >,
唔緊要!包在我身上! ( 11月21日後 )

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 25-1-2009 18:33 發表
睇來都喺拎唔到去打game了....

其實可唔可以張d氣分多d落blowback, 小d落lub bb彈度, 咁米可以小d joule lor?
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D2&page=13

引用:
原帖由 lololo 於 24-3-2009 12:19 發表
甘ching們你地帶幾多隻匣落field呢?

我自從1月買左支WA...到今日足足3-4個月冇打過game啦........
好辛苦呀
打CQB law!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 lololo 於 25-3-2009 00:10 發表
小弟有條白痴問題
究竟prime MUR 上身係真數牙定玩具牙???

如果套RIS跟果隻d-ring or barrel nut 係真數,
甘係咪就一定岩裝???

Thanks.....
係! 最大原因係師兄之前買0個個MK18骨跟個玩具數既barrel nut !
而我買到既MK18骨(早期所買!啱啱出0個陣!) ,所跟既係真數!
所以先攪到你禁迷!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

25 12
發新話題