19 12
發新話題

9月都來啦!! FNX45呢?? 你叫fans 點忍

引用:
原帖由 saswilliam 於 13-9-2014 00:16 發表

http://i258.photobucket.com/albu ... 0913_000948_resized ...
個STOCK 咁樣整好型呀師兄, 點整果D"繩"上去架?

引用:
原帖由 gtoray 於 22-9-2014 13:36 發表

冇款o岩我隻燈!
請問有邊款可以訂呀

引用:
原帖由 gtoray 於 10-10-2014 16:57 發表

你去 bladetech個網睇睇
太多款式
謝板大回覆!

引用:
原帖由 RCman 於 28-10-2014 08:48 發表
矣....等到變左長脛鹿。
樣樣都齊係欠支鎗
師兄,有無另外一面可以望下呀 隻X300 TAN

謝謝

引用:
原帖由 RCman 於 28-10-2014 12:48 發表

借18樓FB 相一用
謝謝師兄, 麻煩晒
想問18樓係咪永低行?

唉,兔仔鋪話最快11月初-11月中先會到晒貨.........真係變XMAS GIFT..WTF

Clone RMR...and Mounting Plate ready....
Thinking about a Real X300歐茶 or a Clone X300歐茶..

BUT ALL I NEED IS THE GUN....

引用:
原帖由 RCman 於 31-10-2014 09:49 發表

我相信係粒CREE
So maybe we can buy a replacement Cree from surefire and put it in the replica X300 ?

又要等下一水!!!!!!

唔知XMAS 有無...........WTF

引用:
原帖由 RCman 於 20-11-2014 11:57 發表
長脛鹿終於等到了
但都係未有單匣發售
師兄你之前係兔仔度訂?

引用:
原帖由 gtoray 於 22-11-2014 18:35 發表

起碼復活節啦~
版大, 你唔好咁"祝福"我啦

引用:
原帖由 RCman 於 22-11-2014 22:43 發表
話FNX45大支,原來渣上手同支USP Tactical 分別不大。
現在FNX45換了細握把,好渣好多了。
好毒呀師兄..救命...好想入炒價過下手"引"呀..

JX ARMY 同E興趣 都有得再訂啦, 12月10號左右 有貨, 另外仲有SPARE MAG訂

HOPE CAN HELP

Really a very gooood news for me..early xmas gift
Can't wait to put the Clone RMR on...and still need to get the X300
And Holster

引用:
原帖由 wtapssss 於 2-12-2014 00:08 發表
j定W?
唔緊要啦, 間間都有得訂即係大貨啦, 間間價錢都唔會有大分別啦

19 12
發新話題