22 12
發新話題

[歷史]點解廣華街會有咁多鋪頭賣槍

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:33 發表

果時三根有模型賣!
原來如此,是否有位四眼肥仔哥....

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

請問什麼是KIT咗....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:51 發表

佢日日跑步無肚腩唔係肥佬了
哦....FIT咗....

請問有無舊官塘友....好想求證下30幾年前近康寧道賣搖控飛機、船果間是否叫"模型之友"呢...... thx!

HAPPY SHOOTING!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:55 發表

Sorry sir
嘩....唔好咁大禮喎...

引用:
原帖由 tango1997 於 4-5-2012 16:05 發表
老廣經典笑話一則 ............(傳聞)..............真係當笑畫聽算啦............小弟呢期得罪好多人x!!

早苦干年前.....人安入邊"大丁"

A:事主
B:黄大丁

某日.............大丁店裡
A...... ...
讃好...!

引用:
原帖由 tango1997 於 6-5-2012 20:05 發表

我刀係聽聽埋埋架炸.....我25歲炸
軍醫岩岩28歳.....

22 12
發新話題