發新話題

有無師兄係台灣本地買過槍 or 有無D件係平過香港或者台灣先買到?

18年前台湾文具店買過支絶版 (紅頭) 手拉雞uzi回港.......

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 derek8402 於 26-12-2012 01:55 發表
如題, 我老豆老母下年一月去台北玩, 近小巨蛋
想問下有無師兄係台灣本地買過 wargame 件?

有無咩特別值得買? 例如抵D 或者 台灣先買到

Thx~
士林夜市火藥推bb彈鎖匙扣手鎗,睇您敢吾敢帶.....

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 derek8402 於 26-12-2012 11:59 發表

今次係我呀爸呀媽去炸, 我無份

係睇下有咩值得買嘅叫佢地幫我買埋姐

睇黎都係無望
台灣買的 KJ 分分鍾仲重貴過香港.....

HAPPY SHOOTING!

引用:
原帖由 kin123450 於 26-12-2012 13:28 發表
槍就應該差唔多.......

但係GEAR就可能搵到D香港冇O既野
買台灣軍方真品就非常好,平又抵玩, 但其它GEAR就未必比香港多款了.....
反而台灣game友來到香港會買D GEAR就真.....尤其真品歐美鎗套

Happy shooting!

發新話題