19 12
發新話題

軍醫父子老襯编之∼2016聖旦前,碧波暢聚在關島暨係咁意燒槍自在遊。。

引用:
原帖由 adamhaha2002 於 23-12-2016 20:51 發表
LM等睇......快D UPLOAD片啦
講起D片,就嬲嬲地。。。

Happy Shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 M1616 於 23-12-2016 21:40 發表

嘩啦啦!好貴呀!
想知9x19mm点計$呢
價錢是包埋租槍的。。。

至於9仔:
60至70美元20∼24發。。。已包槍租(間間唔同錢,小弟今次打9仔果間65美元24發,但他们见我好倾,送多6發,共30發(65美元)算好平了!抵燒!
点不知。。。。有下文。。。
Ps:今次一共打左兩間場。。。待续。。。

Happy shooting!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 阿堅 於 23-12-2016 22:58 發表

Glock 21 後座力大主要因為下身輕,同支槍比較難grip
其實.38/357左輪後座力幾易控制
係44mag 會打到手痛
正解。。。!相反單排1911系列的45特别好grip,
所以特别覺後座力柔D,呢D要實際燒过先知的,38SPL.跟357mag相比我覺得幾乎完全無乜後座力咁滯。。。

Happy shooting!

最重要是控制"後座上揚同Re-Aim"的節奏,左轮同pistol也一樣可以的。。。在下覺得差唔太遠。。

Happy Shooting!

19 12
發新話題