19 12
發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:02 發表

搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD
等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

happy shooting
i"ll be back..........
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

i"ll be back..........
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
咪心邪la,軍醫都好純潔架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

i"ll be back

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 12:23 發表
世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家 ...
MK兄:軍醫今日已經入咗錢,HK$45一SET价錢亦覺得接受到!貨照要....................貨到咗就call我la.
另外,軍醫十分多謝安迪兄嘅提供..........
ps:MK兄、jelly兄:有D嘢係無需介懷嘅,賺唔賺錢都係平常心,買家認為价錢接受到就ok................最緊要有服務就好了....................

HAPPY SHOOTING

I"ll be back............

19 12
發新話題