發新話題

廢人廢技術用廢機唔唔帶腳架挑國金機

引用:
原帖由 亞延 於 8-9-2009 23:43 發表
咁大家都係覺得man記好???
聽你地咁講我都打算買鋁架了
除左果隻190pro仲有邊隻ok
要穩陣梗係MAN記028B la,軍醫N年前賣咗支比人,而家忽然好掛住,有無C-HING放2手........??當年軍醫未用man記525MVB,用支028+水平器+501頭用來拍VIDEO;028+波頭用來拍PHOTO一架兩用十分好用!

PS:用MAN記028B 前面好難有人遮到您,而且好有打game feel..........  ( 認真架,028唔啱玩唔好打我........)

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 路比 於 9-9-2009 16:02 發表

好似用緊m60
又無咁重,唔連頭4kg多D姐..........最緊要穩重丫ma...........

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

G嫂腳同雲台品質十分上乘兼名貴,(單以相機腳來計、VIDEO腳、VIDEO雲台唔計),但大部分型號開合太慢,嚴格來講,未夠方便......................
ps:快開快合嘅型號太少了.............

發新話題