發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 sam524 於 18-9-2010 11:34 發表

自願走人...
自問又唔係唔就腳...
OK......
最後定案:4人
軍醫
McDull
jackieyue
adlar
每人10皮,唔夠軍醫包底........

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

08:45集合
09:00茶餐廳早餐
09:30上車......

有無意見,定想再早D.........?

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

08:30集合
08:40茶餐廳早餐
09:20上車......

有無意見.........?

引用:
原帖由 adlar 於 18-9-2010 11:48 發表

咁早
我實趕唔到
咁唔駛預我得啦
唔吃早餐就09:20等,仲預唔預您......?

引用:
原帖由 faihk 於 18-9-2010 11:49 發表

有問題sir! 你地食唔食得切先? order都要時間過喎!
食得切.....35-40分鐘食乜都夠
唔吃早餐既09:20集合,仲有無意見.........?

引用:
原帖由 adlar 於 18-9-2010 11:55 發表

我諗唔駛
無所謂.....反正軍醫幾多人都照CALL車,人多人少一律每人HK$10皮........軍醫包底
上車集合時間09:20過時不候(鑽石山MTR A1 出囗外面......)

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 18-9-2010 12:13 發表

唔係呀...我仲以為van仔團仲有位tim= ="
van仔團定案
軍醫                                                
McDull
jackieyue

FULL, 唔再加人......                                              
每人10皮,軍醫包底.....

Kuznetsov哥哥:到時大隊是否10:00正在埸內集合.......?

happy shooting!

jackieyue 兄:您星期曰是否要坐VAN仔,請打電話比軍醫,我揾您唔到........

thx!

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-9-2010 22:30 發表
佢係流動電話亭…PM佢好d
已PM咗留咗我電話......

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-9-2010 22:33 發表
唔係唔通…係無人聽…果下先嬲
無錯,係通咗無人聽......

I LIKE: kwc mini UZI........
留番第日打合法火力GBB GAME先用.......

引用:
原帖由 seamoncheng 於 24-9-2010 01:36 發表

果把打幾大力
打CO2匣的,一支CO2只能打50發(1.5匣),POWER 同WE M14 GBB 打TOP GAS 差唔多,不過射程近好多,但個後助力幾好玩.....

引用:
原帖由 jackieyue 於 24-9-2010 01:40 發表

o個日拎槍見到有...你今日冇出去咩?

軍醫叔叔,我明天放學先call你...
ok.......

引用:
原帖由 jackieyue 於 24-9-2010 01:56 發表

CO2有d唔抵玩...
唔計成本嘅話打過co2匣您一定唔會再打top gas匣 ( 唔計成本嘅話....... )
ps:軍醫支KJ M9A1都係打CO2匣......

發新話題