發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 seamoncheng 於 24-9-2010 02:16 發表

CO2....大力到無朋友
blow back就大力!射彈power睇下邊支, kj M9A1打CO2匣1.2j都未夠,打CQB一流.....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 McDull 於 24-9-2010 10:36 發表

玩得CO2,就唔好計抵唔抵玩
無錯,玩得CO2真係番唔到轉頭,軍醫d co2斷百支咁入(一盒50支)平D既,top gas果d氣軍醫無用太耐了(軍醫現存無一支GAS鎗入TOP GAS既......)

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

happy shooting!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2010 16:42 發表
軍醫叔叔打人個鼻孔
軍醫老眼紛花嘛 ,呀豪屎,話畤話軍醫叔叔係全埸最老果個,又年滿60後,下次係咪應該有老人半价.......

happy shooting!

今日埸game幾好玩,感謝各兄弟" 射住 "特別係McDull 幫忙代買BB彈,希望下次好快又打過兼吹水.......

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2010 18:25 發表

60後? 你個樣好後生炸喎!
真係要請您飲茶咯........

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2010 18:29 發表

我以為3x炸! keep得好好喎! 有做開運動嗎?
間唔中,呢兩曰工太作忙兩晚無乜點訓,反應好呆滯.......

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-9-2010 18:38 發表

我唔記得借你枝M9A1玩...
下次LA.........

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-9-2010 18:41 發表
唔好意思跌你Co2匣…
唔緊要跌唔爛,打GAME野預左跌撞,所以軍醫打GAME好少用貴野.......

軍醫今日支M9A1 JAM 左一發,繄急關頭比人打瓜左.......

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-9-2010 18:43 發表

我驚我玩完,會轉打CO2...
CO2匣好好玩架........

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2010 18:56 發表

你用co2匣好多game都唔受你玩
KJ M9A1 打CO2匣POWER 未夠1.2J,邊個唔比用我,我一定唔同佢打,無所謂喎.....

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2010 19:05 發表

你打我果幾槍係咩槍黎
CO2匣......

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-9-2010 19:04 發表

1.1-1.3
室外晒慶左頂盡1.25J....

引用:
原帖由 adlar 於 26-9-2010 19:05 發表

其實CO2匣隻隻匣POWER係咪唔同
唔會,熱天CO2匣同TOP GAS匣POWER基本一樣,冬天TOP GAS匣POWER弱D......

發新話題