發新話題

屯門有私家車由停車場二樓衝破圍牆飛墮地面

好彩冇傷及途人
好彩冇撞斷棵樹
---
唔知棵樹傷成點

附件

5-1-2016 20:15

引用:
原帖由 FBC1 於 5-1-2016 20:12 發表
女司机似係刻意.
新聞話事主月租車位喺一樓,現場係三樓衝落街。

附件

5-1-2016 20:30

5-1-2016 20:30

引用:
原帖由 FBC1 於 5-1-2016 21:26 發表

車場內一般彎多路短都唔會開好快,就算踏錯油門,正常都會扭呔唔會直撞埋牆.我估...
我講玩模擬騎師電玩吓。。。
過咗最後四百後,一轉環入直路就順推一百米,上斜落斜後就揪鞭狂推直奔終點。

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 5-1-2016 21:11 發表
以前女友住湖月樓,時不時車佢番屋企,街市果邊車路出口無乜人會行過,因為果邊無巴士小巴站出面得輕鐵路,但係好多菜同魚貨車泊係果邊,唔知保險要賠幾多,阿領展一定獅子開大口
話說屯門車位一千蚊租到個
咪傻啦,行人路上置有上蓋,路口有斑馬線,會少人用。話埋你知隔離唔夠一百米有兩間中學。無傷及他人係好好彩。

引用:
原帖由 暈又暈 於 5-1-2016 23:49 發表

睇相車尾泵把唔多覺有破損,唔通真係故意直衝?
但係3樓又唔夠高喎
抽水咁講,
無諗過可以撞得爆道矮牆話。

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 5-1-2016 21:11 發表
以前女友住湖月樓,時不時車佢番屋企,街市果邊車路出口無乜人會行過,因為果邊無巴士小巴站出面得輕鐵路,但係好多菜同魚貨車泊係果邊,唔知保險要賠幾多,阿領展一定獅子開大口
話說屯門車位一千蚊租到個
領展條數襟計,打拆佬,搭棚佬,釘板佬,扎鐵佬,石矢佬,油漆佬,清潔工,可能額外安排保安,車位臨時調配補償。暫時諗住咁多,仲有專業人士監督工作,額外行政費用。

引用:
原帖由 NCP013 於 6-1-2016 14:22 發表

漏咗泥水佬
石屎SET 好後要批盪批返靚先交畀油漆佬
仲有墨斗佬畀返條借線
加個安全仔

發新話題