發新話題

友網又.........河蟹

果邊又河蟹左個post
有人彈ssp, 就比人刪貼
成個論壇由商家組成, 只准講好說話

引用:
原帖由 gtoray 於 18-12-2012 18:33 發表

Ssp?
嘉頓, 前兩日仲見,琴日就唔見左

引用:
原帖由 Royal_9413 於 18-12-2012 20:07 發表

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

呢個?
緊係唔係 呢個係問野post又唔係彈野post
內容係講起果到買左支m24,返屋企見有問題,拎返去人地推卸責任
來得快 去得快 搵到條link都只有特定用戶先睇到

甘果邊都有好處, 就係d 消息來得幾快下
就好似果邊已經有KWA Kriss 開箱文, 但呢到連馬記mp7都冇乜人講

引用:
原帖由 里安 於 24-12-2012 00:05 發表
同埋果個區幾怪,唔比你出真鋪名都ok,但佢連暗示邊間都唔得,咁講黎做咩
果個甘既版主要講法例嘛  講例子要特別講明14/f
想人地彈都要你估唔到係彈緊邊間 心虛掛
可能讚既話 14/f開埋全名仲有分加添

路過都講下先
我覺得表達方式尚可接受 三句起四句止
不過分享人地fb就唔應該 嚇到人地即刻del左自己email address

個人覺得 呢到同果邊 wargame方向都唔同
果邊主要係造型同裝備
呢到主要係研究氣槍同diy

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2012 17:50 發表
貼圖 ->引伸討論/分享>不斷重覆-> 多左資料=吸引更多人流-->日子耐左 = 慣性
有好多師兄都有好多野冇位貼既 台仔果邊直頭有美女專區…
其實呢到有貼圖區
起一般討論區至頂 有個post
個人期待造形區多過貼槍區

引用:
原帖由 kenchan3037 於 27-12-2012 21:17 發表
岩岩睇到人地人般區有CHING問台灣買野問題,
俾人話小學雞,唔識俾網郵寄,要人餵.......
其實都係咁岩爸媽去台灣先想順路JE......講到天地不容咁既............
岩岩睇完
咩有講到網郵,要人餵咩?
會吾會係因為#10言論而比人插?

另外果邊個野戰區 有個侮辱不死人貼
都係"農場"黎
第二個貼居然有人提議full人15分鐘

嘉道理_ _
不死人咪不死人 又要侮辱 又要吐人口水 又要full人
唉…

其實不死呢個行為可以理解 當初學生時 冇收入 百幾二百蚊打一次game
個個都想玩耐d 但呢個都唔係不死既籍口 所以個人鍾意打power 多d

發新話題