發新話題

GTA5完整地圖曝光

爆機了, 唔覺地圖大過SA, 如果計埋海底就大過既, 個場最多係山, 經常連人帶車一齊碌返落山腳
另外, R星仲未公布過有關PC版, 信果幾個online store會唔會兒戲左d
講真果句,真係唔希望出pc版,雖然自己部腦玩得起有餘,但唔想見到一隻甘用心製作既game比人破解玩開心版

引用:
原帖由 chris1 於 27-9-2013 11:41 發表

不要道德塔里班吧, 要支持的總會買

至於佢唔出PC版我就反而唔信
好似GTA4甘 等多大半年 相信實出既
冇話道唔道德 好既game 就算PC版我都會買正版

引用:
原帖由 titaniumcat 於 27-9-2013 11:31 發表

你搵到D UFO未?
未搵 潛水搵緊核廢料同重玩之前d任拎金牌
得閒玩下5星警察比人追

引用:
原帖由 2slow 於 27-9-2013 08:59 發表

有無咁快打爆呀??
隻Game到而家出左10日 衝主線爆機都好快姐
遲下應該有好多DLC, 見槍店買槍牆上有好多空位 留位放dlc新槍

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-9-2013 14:15 發表

http://www.amazon.de/Rockstar-Ga ... d_rhf_ee_p_t_1_45D4
德國amazon唔知你信唔信得過?
定係你認為online store會私下開放預購,佢地會唔會咁兒戲?

講真果句,作為正版P ...
都係果句 等R星出官方消息公布日子吧
主機配置冇得好似PC甘換係死症 而且新一代主機都就快出
不過我想話打機用手掣圓形操作又有咩問題呢?
何況我Call of duty, battlefield等其他都係玩pc正版,GTA出起邊個平台我都有機可以玩

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-9-2013 15:43 發表

手掣操作令好多pop up menu變左圓形,對mouse黎講圓形反而無咁方便
因為圓形介面去到mouse就要打圈咁轉
武器切換之類功能比主機係分去十字鍵,然後介面又自然變左十字形,但PC相關功能用數字鍵操作,望住UI你會唔知要 ...
開發商既main target係起主機到 所有setting都以主機為依歸
今集無論由收音機到換槍都係圓形介面喇 用手掣又方便又簡單
出完主機再出window版係想賺埋隻game最後一次錢
而家居然有人將個責任懶去主機到 而唔係怪開發商懶得去修改
我想話打機用遊戲機玩 用手掣玩唔係好正常既途徑咩?大把人玩PC版去駁手掣
你用吾慣個介面反而走去批評主機 好野!

發新話題