20 12
發新話題

3D Print - 鋼T-1 Riser & KC02 Bullpup Ver.2

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-10-2015 18:13 發表

dUmmy姐,不过要打得郁都应该吾係難
成支PRINT有難度, 拆件PRINT成功率會高好多
拆開就順便搞埋結構啦

引用:
原帖由 Dave 於 20-10-2015 10:22 發表
呢套身印番50 套拎出去賣真係有市... 十分肆正靚仔又輕身。
自己有機就無問題, 搵公司PRINT貴之餘又隨時過唔到檢查
到時唔齊件就食蕉了

新增SCOUT LIGHT MOUNT同FORE GRIP

附件

20-10-2015 12:55

引用:
原帖由 loveless 於 20-10-2015 16:45 發表

咦乜物料來的? 好似好正耶
都係尼龍 原廠染黑

引用:
原帖由 loveless 於 20-10-2015 18:04 發表

都仲係未能想像到你究竟放左幾多心血落去試同debug
Ver.1係實驗, PRINT出黎好多數都有工差, 插唔入要執...
螺絲窿距離度唔準差少少, SAFETY本身設計唔好安裝難...
TRIGGER BAR又屈斷幾支, 有D OVERTRAVEL...
TRIGGER唔夠順&重, 3D金屬件硬, 攻牙時又心急斷DUP...
但最後都叫執得到打得順

吸取左經驗就改CAD做Ver.2, 留多少少CLEARENCE, 易裝左要執既少左好多

其實支KC02重有好多實驗未做

附件

20-10-2015 18:26

20 12
發新話題