發新話題

G&P vs INOKATSU

SUPER VER.只係尾頂個d野重左.....blowback勁左
同埋隻匣改良左....多左d pin (可能會唔流氣呱)

唔係......用番舊ver.
super ver.九成4k幾5k....比gp重貴
重要大把野換.....我就係由delta版自己砌的
比條數你睇睇.......槍 2600 + 金身1200.....已經3800了
重係未計d hammer, hammer lock, sear, mag catch, blot lock等等等等
點計都唔會比一支gp成槍抵
所以買gp一定好過wa.....無點你的
如果你想自己慢慢upgrade的話....都係用gp好.....d件唔要放番出黎都得

至於ino好定gp.....我覺得一樣
因為本身兩支都唔係好好打.....都係要改下的
3800的gp換下bolt, 換下hop......同ino改好應該差不多呱
不過ino係真數lo......睇你介唔介意.....同鐘唔鐘意佢個身d處理

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 15:11 發表

點解gp唔用super ver,要用返舊ver
gp出個陣係得舊ver
wa之後先出super ver. ga大佬
你唔好扭計la....blowback太勁會影響你發育ga
況且用gp個hr尾頂咪一樣....新個批成槍都包埋la已經

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 23:20 發表

我又唔係日日攞住支野玩,唔會咁誇影響發育瓜??我買咗支gp先,跟住等我打到個bolt爛左,跟住換個super ver既bolt同尾頂迷得囉!!我係WA個網到睇到有散件賣!!其實舊ver係迷都叫magna咖??
super ver. 個bolt carrier同尾頂有得單買嗎??
gp網個d尾頂係gp自己出的.....
一開波已經係manga.....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 25-5-2009 00:43 發表

有呀!!!http://www.wa-gunnet.co.jp/product_info.php?products_id=316
其實WA係官網到都講得幾誇喎!!Xの衝擊,前代未聞!其實個X既係咩?日文唔識睇!!
仲有Magna係WA個blowback system個名定係有咩特別 ...
咁掂la....就咁砌la你
既然你咁執著去買super ver.

ps. 你有無睇晒個109頁?

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 27-5-2009 06:24 發表
in conclusion.

有錢買wa改 或 inokatsu, 無錢就豬標!!!

以樓主來講, 我覺得佢買wa改晒佢好d, 全部用晒真料, all prime!

樓主save多一年半載整把1~2萬!

maybe he is bluffing and want to make topic to ...
無錯....砌砌下就過10k ga la

引用:
原帖由 hermanht 於 27-5-2009 09:48 發表

買WA好難唔過10K
所以都係gp做base好d.....

引用:
原帖由 hermanht 於 28-5-2009 16:49 發表

自己砌最好
有銀兩比槍鋪砌支p牌就最好

買條wa用的重好la
"dy踢"出左好多款.....重幾平tim~

引用:
原帖由 lololo 於 29-5-2009 21:15 發表

我都睇中佢支7.5"~
"die踢"D外管碰落上身果位好鬼厚...
我怕用DD骨隻delta ring 扭唔入..
原來係咁ga!? 咁咪實有gap
我都未係街見過.....只見過red-dog的相

引用:
原帖由 Castlevania 於 11-6-2009 17:48 發表

yo~
不過宜家煩緊用幾寸管好....14.5定16....
16"又冇我想要個隻款的鋼版
16"好......少人有ma~

引用:
原帖由 hermanht 於 11-6-2009 19:02 發表
DD Lite玩具骨執法:
其實就唔洗執條骨, 要執就執外管
上WA   中AEG  下豬禁

...
手汁ma!? 好耐性wor

發新話題