發新話題

WXx showroom services

本人多次上去都經常看到光頭佬看咸照或打機和收銀妹妹看台劇看到著迷傻笑, 在這公司上班真一流

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-3-2013 09:24 發表

D員工砌高達添!
真?這個反而不多覺眼, 多久之前的事? 還是Ching模型盒當是模型吧, 本人真的八掛過, 模型盒內是修槍工具而爾, 但為何用模型盒本人就不得而知了......

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-3-2013 12:54 發表

你好新注冊會員!

幾耐真係無究過,砌咩有高達嘅高達咩高達我就唔知啦!(因為我好OUT唔知咩名高達)咩高達係修理工具黎呀!

我見係砌緊(動作係剪件
你好二等淮尉閣下!
本人只是說出本人看到的和閣下有所不同而爾, 閣下看到的是高達模型而本人看到的是載滿工具高達模達的包裝盒. 本人的不滿對象只在于光頭店長和收銀妹妹, 而閣下目標是其他員工, 如只是目標不同就馬上幫本人上崗上線,是否有點兒那過吧......各位經常說它不是, 那有沒有想過最大問題就是出于管理層. 如各位非議中既人物就是管理層或門巿部跟本是沒有管理層, 那各位的評論又有何用? 如新注冊會員是不能在此開言, 本在此對此事作出道歉.

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2-3-2013 20:27 發表

你好陳淨心!

我見有人砌緊模型!

講我見到嘅野姐!唔洗緊張!砌模型既員工又唔你係邊位!

唔好有位就坐啦!黎黎放鬆D!

黎一齊討論下
你好失去靈魂騎兵師閣下!
本人覺得閣下由本人第二篇回覆就已安設個位迫本人坐下似的. 是本人網名刺激了閣下麼? 如是就非常抱歉了. 如不是閣下為何每每開場白都是重點在本人注冊日期或本人CGF網名?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 22:35 發表
其實我上次上去又冇咩啊
四眼哥哥都ok哎
呀公.....門巿好像所有男職員也是四眼的....

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 3-3-2013 18:05 發表

師兄係我錯!有新會員唔喜歡講砌模型,張就下”不要再說”
如果閣下喜歡咬著本人不放. 請隨便吧.

發新話題