發新話題

有關日本槍舖

有關日本槍舖

就去日本 , 之前都爬過文知道果邊 d 槍仲貴過香港 , 不過有無d 舖頭真係值得去下 ??

初步諗住去 WA 涉谷店朝聖 , 另想過去搵下d cap 槍 , 聽師兄講果邊 d 賣閹槍既舖頭都好值得去 ! 求師兄們指點下 !!!!!!

同埋想問下cap 槍入倒境嗎 ??
塑膠戰隊

引用:
原帖由 RCman 於 29-12-2012 10:54 發表
cap 鎗係入到境,不過要帶定單據比海關睇。及scan之前同海關單聲。
但玩具鎗是不能手提上機倉,一定要寄倉的。
不過yen價計番港元(雖然昨日已破9大關)都係貴好多。
除非真要找BWC cap鎗,因為香港無....你無得比價 ...
犍唔該師兄 ! 想問問 BWC 既 cap 槍是否金屬 ? 如果 6 - 7 萬 yan 係膠槍 , 咁樣 ....
塑膠戰隊

引用:
原帖由 MANKF 於 29-12-2012 14:06 發表
睇尼C-Hing都係去東京,建議C-Hing去上野間〝無可動統〞睇下,樓高三層,任睇任摸,除非你要買嘢,唔係冇人釘住你,全部deact.,不過啲Yen咁高!嗰到啲嘢動不動十零二十萬Yen,我上次 ...
我就係想搵呢d !!!! 唔該曬師兄 !!!! 任睇任摸 , 但係拉 bolt 會唔會唔arm 規距 ? 我驚我忍唔倒 !

想問下如果買真尾托呢d 入境會唔會有麻煩 ?? 如果煩既可能買條帶 , 買塊 grip 算 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 MANKF 於 30-12-2012 00:02 發表
呢個問題好易解决,帶埋女友or老婆就得啦  不過絕不鼓勵
我最少都睇成個幾兩個鍾先捨得走!
正常吧 ! 全部真鐵wo 大佬 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 MANKF 於 30-12-2012 10:49 發表
回PMX C-Hing,其實啲真鐵的確非常吸引,尢其啲槍油味...  

C-Hing 可買啲唔常見嘅grips, sling, parts...etc.  但啲大路嘢係香港平好多。我多年前係嗰度買咗 ...
明白曬 !!!!

其實我就係想過去睇下 mp5 d 野有無平 , 如果個價ok 既想執個 a3 托 !

順便睇下 98k , luger 同 ppk 有無d 驚喜

塑膠戰隊

引用:
原帖由 MANKF 於 30-12-2012 15:15 發表
所以名乎其實,無可動實統
買個Magpul膠彈匣應該最安全,重要攞埋條spring出尼分開放   
不過都係唔好試!偷運軍火好大罪
真彈匣真係太敏感 , 我個人真係唔建議 ! 玩玩具姐 , 無謂搵命搏 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 MANKF 於 30-12-2012 18:10 發表

PMX C-Hing,咁嘅陣容,點捨得走呀!
  , 呢度好危險 , 我諗無一個鐘都走唔倒

如果買開野我諗住問下店員可唔可以蚊匣同拉 bolt , 我驚我真係會痴左線 !
塑膠戰隊

今次真係唔該曬 MANKF 兄 ! 身邊無咩人對deact 有認識 , 感激感激 !
塑膠戰隊

發新話題