發新話題

返夜學之唔想交稅!

查實.....我都係公器私用咁印成百頁既功課...........不過未試過用color印咁多.....

引用:
原帖由 於 3-4-2009 11:12 發表

佢地 "聲稱" 工作時間做功課 , 同我地起工作時間上網吹水冇乜分別

只係身份唔同

佢地冇 "聲稱" 份功課係用阿公野print , 你又唔可以否定佢地真金白銀拎出街 print

拎出街print 仲可以釘裝埋添 !!
不過坦白講作為老闆好多野都係隻眼開隻眼閉既,交到課又唔洗揹鑊既,我理得佢平時做乜....

引用:
原帖由 steveyue 於 3-4-2009 11:25 發表

今時今日仲有呢支歌仔唱
我而家上CGF 都要偷偷上
睇地方啦,坦白講至少我依家仲可以咁做,對落既我一向奉行,你交到課其他一概不管既政策

引用:
原帖由 於 3-4-2009 11:49 發表
如果你真係懷恨在心

袋支錄音筆 , 問下佢地邊度print 平 , 陰下佢地就得

問題係你願唔願意咁做
影多兩張偷拍照俾埋生果報.....好快就頭條架啦.....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-4-2009 11:32 發表

係wor, 就係咁先滾~ 當在私人公司既打工仔每日都人人自危既時候, 呢班人仲明目張膽在老細面前講一句"無錯, 我在辦公時間做功課".

最滾既係, 作為佢同學, 竟然在補貼佢地在功課上超越自己!!!!
唉......社會就係充滿咁多唔公平

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-4-2009 11:56 發表

呢 d 無話懷恨在心, 佢地都幾十歲, 唔通真係要佢地無左份長糧再茂監先OK咩? 志在上黎吹下水擤一下嗟, 點知有 d 人連吹下水擤下都話個故事要証據. 就黎連阿媽反對個仔打wargame呢d 故仔都要俾証據証明個阿媽點反對 ...
唉...人地都可能係講下者...冇必要大家都撐行既

引用:
原帖由 於 3-4-2009 11:34 發表
你有冇期望同班同學中有靚女同學 ?
你又有冇期望有靚女同事呀.....

發新話題