25 12
發新話題

合格喇!!!!>v<

恭喜恭喜恭喜...........
有冇興趣做我地地獄特使...
本帖最近評分記錄
  • 阿芝 金錢 +5 謝謝兔神!&gt;v 28-7-2009 13:49

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 11:12 發表
以後出槍街要著鐵甲威龍…
佢果架唔係單車喎....你覺得著鐵甲威龍保得到條小命咩.....

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 11:56 發表

咁我要點做,你先可以唔駛黎接我?
我唔想咁快就瓜呀
唔係大單野我都唔會出動......其他既....唔該果邊排隊等入境....

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 12:03 發表

死神只會教你點先可以快D瓜
唔好意思...你真係唔熟我....最痛苦最慢既死亡係我最愛.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-7-2009 12:50 發表
如果送多部GPS俾芝姐....香港會有咩變化呢?   

CGF會員十八區狙殺戰車....
咁靠害芝芝...佢睇得聽得指示,但係我驚佢手根唔切喎....

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 13:02 發表

保證大單…
成架車衝上行人路
衝上去都可以冇人傷亡架喎...........或者係佢認得你根手想同你打招呼但唔覺意架車就hi到你....
生死有命...我記得單哥講過芝芝既壞習慣....所以千祈千祈千祈咪俾芝芝認得你呀...

引用:
原帖由 於 28-7-2009 13:12 發表

仲緊張D..成日望住...唔睇路面...一過左路口就滕哂雞.......唔知點算...再左搖右擺........產上行人路....
根手發覺L就係行人路樹....

引用:
原帖由 阿芝 於 28-7-2009 13:52 發表

平日打無雙..
眼永遠望住角落頭個map d點點來行..
隻手係咁亂咁禁制..
之後圍住身邊d人就會炒哂上天....
阿芝無雙亂舞發動.....泰山壓頂....

引用:
原帖由 louisli 於 28-7-2009 13:13 發表

no la
部gps係比我地上網睇下佢架車去到邊的
係旺角行行下街見到一大堆人係反方向依哇鬼叫咁走過黎時....就好根住走啦....

引用:
原帖由 於 28-7-2009 13:42 發表

冇理由的...冇理由的.....唔會咁...發夢姐
芝芝架車就係行人路上同L黎個激烈既擁抱....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-7-2009 15:51 發表
恭喜你~

快D帶挈下我發達~xD
唔好收得咁狠.....八折好啦....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-7-2009 16:50 發表
我要買重保險

另外,係時候投注睇下阿芝幾時會..........

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_9/20090309_c67321fb3b33bb5700900mzGSB3eKnfn.jpg
我真係覺得我地好人渣........咁樣摧殘一個新牌少女既心靈.....

引用:
原帖由 MF 於 28-7-2009 23:35 發表
我都合格了!!!!!!!!!!!!

CFA Level 1
努力加油呀....

引用:
原帖由 阿芝 於 29-7-2009 00:03 發表

怪叔叔..........~~~~~~~~~~
到時候....怪叔叔與芝芝相遇時......

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-7-2009 00:12 發表
少女???佢同我同年架!!
......你填既生日係.......12-10-1657.......妖怪呀

25 12
發新話題