20 12
發新話題

港女在英免費住宿旅遊遭姦

引用:
原帖由 118048 於 12-8-2009 22:15 發表
係呀,夜晚為左你既安全,放支槍响你度....
你咁講野..... 小心喎

引用:
原帖由 louisli 於 12-8-2009 23:31 發表

尤其係艷遇,真係一世仔無咩幾次
後悔呀.....

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-8-2009 00:48 發表

西歐一直有此傳聞
唔洗西歐啦....東歐都應該唔少....

引用:
原帖由 於 12-8-2009 23:57 發表

一諗起返到屋企女皇 .....
咩野唔可以都可以....
黎啦.....人生有幾多個十年..(魔鬼模式發動).. ..........

引用:
原帖由 於 13-8-2009 11:36 發表

就係咁先更加唔會花花fitfit... 如果話比我知得返一個禮拜..就唔同講法
如果話你知得返一粒鐘咁會點....

引用:
原帖由 Elf 於 13-8-2009 05:58 發表

最多波蘭, 其次捷克.. 命仔都無. 唔係老強就係搶錢偷野.
其他slovenia/ croatia/ lithuania/ hungry/ austria 就好好多, 因為收入高..
再向南就唔好提啦  屍都無
唔洗去到咁遠...香港地年年都唔見好多o靚妹搵唔返....身家清白唔見左大家都心照去左邊啦...
除左上次單碎屍佢自爆俾朋友知先通天....唔係又係一個失踨少女case...

引用:
原帖由 於 13-8-2009 13:44 發表

殺左你
黎地獄搵我羅....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 14:39 發表

又想做架兩.....
我岩岩tea想食炸兩喎....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 14:49 發表

炸兩熱氣 架兩好d
我係唔會熱氣架....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 16:48 發表

咁晏先黎tea...不如留返夜晚 食獲勁
夜晚我唔食野架啦....依家食緊蘆薈綠茶涼粉....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 14:54 發表

姦post 係需要技巧 唔係咁易可以做得到
我地可以輕易將的post既話題轉移....我發覺依家的新丁冇咁既能耐....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 17:18 發表

THINK MORE ...但係我個腦會過熱....又要補充多D能量先可以再做野...所有一上CGF吹水 就吹半日 半日唔做野
吓........為左你公司著想.....你要唔要朝九晚五都上唔到黎.......

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 17:19 發表
我都係因為冇心機做野先上黎cgf吹水
終於等到夠鐘收工啦......

引用:
原帖由 Zap 於 13-8-2009 17:41 發表

幾時先到月尾出”涼”呢
唔洗等到月尾 ....你走去同老闆講我唔做啦....咁咪有糧羅....

引用:
原帖由 於 13-8-2009 17:45 發表

唔好啊....人生會冇哂樂趣
聽日試行一日試過先啦...

20 12
發新話題