發新話題

[重裝警察]反恐隊輕裝出勤 免嚇市民

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-12-2009 10:54 發表
你你恐怖分子,會唔會打搞D有佢地存在既地方?
理論上就唔會既然…咁即係話佢地都係得個擺同睇…
有起事上尼都係call sdu架啦
呢點我就唔認同啦.....成日爆炸彈既伊拉克或者巴基斯坦,以色列....軍隊武裝到牙齒咁行咇咪一樣照炸....
仲傷自己友多過目標...如果以傷得人多為目的....香港係不二之選...

引用:
原帖由 coke 於 23-12-2009 11:24 發表
整返隊勁既, 好似英國咁用MP7行咇 又用下M4咁

香港人以經唔怕shotgun啦 睇左D"食Q"係HSBC門口..
獅子銀行實q冇槍架.....係痕身先仲有持槍食Q

引用:
原帖由 Boniface 於 23-12-2009 12:35 發表
英國警察都係mp5行咇,其實有咩問題?
其實真係冇乜問題....不過再有多個步步高所搶到既就係mp-5啦.....

引用:
原帖由 coke 於 23-12-2009 17:06 發表

係咩= = 我記得都係得痕身/獅子有槍... 其他果D得個阿伯企係到
獅子係金庫入邊先有槍.....痕身最多槍就係總行....地庫底層一閘一槍....

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-12-2009 23:10 發表

獅子金庫,究竟有無金?
一籃籃既金牛好似菜市場咁周地都係.......機場既獅子金庫就經常都一板板車既美金.... ......黃金我又真係冇見過....

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-12-2009 22:42 發表

好清楚喎
可唔可以呢禁禁禁禁
走得甩先算.... .......我諗要出動核武庫先走得甩....

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-12-2009 08:37 發表

I know HSBC have warehouse at TKO
TKO果個係亞洲區data centre.....入邊有好多康樂設施..基本上大部份獅子IT人都座左入去....
中銀金庫就係筲箕灣海防博物館果邊,機場係的確有個金庫,獅子就係九龍灣,痕身就係總行最低果層.....

引用:
原帖由 hk53 於 26-12-2009 02:44 發表

師兄:噤渣打呢???
知咁多做乜呀 ......不過渣打就真係唔知location....

引用:
原帖由 derek 於 26-12-2009 03:20 發表

金, 應該唔會有,
因為獅子銀行都唔做實金的買賣
實金係機場金庫......

引用:
原帖由 derek 於 26-12-2009 03:18 發表

中銀金庫就係筲箕灣海防博物館果邊 ? 真係唔知喎
獅子的金庫, 我入過去, 門口的GUARD都冇槍, 不過保安好嚴密
果陣睇住一籮籮金牛拎去碎真係......

發新話題