32 123
發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:27 發表

禮貌係人應有o既基本原素...
如一個人冇禮貌,前途已毀一大半...
我認同...依家既後生好多都好冇禮貌.......

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:34 發表

眼前我就見到一個
我office的summer睇到就........ ......
好聲好氣同佢講唔好full screen睇理想美女貼圖區........頂佢答我......
"跳.....唔咁睇點睇喎,你唔岩睇冇奶由阻住我睇架"........辣到我呀...

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:37 發表

強烈要求阿公/leo/其他版主做野
阿公要佢先交代"黑衫金毛之約"先
唔係我估都過唔到今日.....

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:45 發表

比人撞破就快D最小化啦....呢D人抵死
我做野其實好open......我同事係我隔離上網睇甜相添.....
原則永遠都係...有野搞掂冇手尾..我就唔會理你....
果條蛋散....佢阿頭俾佢的野積到成檯係都唔清.....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 12:50 發表

其實呢, 如果你真係有心改過, 洗咩用返呢d名, 用其他名, 逋返d正常野咪算囉, 你搞咁多野, 係咪因為你屋企人唔理你姐?
我係lock左既post都有講....幾許CGF既風雲人物都改左名好低調再融入我地大家庭.....
佢就好似死唔斷氣咁.....我都極懷疑佢係咪缺乏俾人關愛

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:51 發表

好解釋, 但係我係CGF冇玩大過LO
哦!.....
你係咁開分身上黎叫玩"小"野呀........

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:57 發表

未暗kill
係呢度我比較鍾意明ban........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:00 發表

你解釋左你o個日唔在場,而大家都接受你的解釋,你先好o係其他post度講野la
今日天黑前冇解釋就係咁先.......

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 12:57 發表

完全是好上司喔
自己都做過細....最緊要將心比己.....

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:03 發表

之前我用分身都冇點講野,但阿公一知係我就BAN
答左你啦......
講真...我都未見過阿公同眾版主咁齊心格殺一個會員.....即係我地對你既感覺係幾差!
引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:04 發表

分身係死罪...
可以即ban...

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:06 發表

你想問咩問題?
請交代"黑衫金毛事件".....

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:08 發表
老實講...
我之前諗住比個機會佢...
而且,我覺得佢以後入唔到黎都唔抵可憐...
其實我地好似有講過"絕對唔歡迎佢返黎"架喎....
我地都係第一次咁同人講野.....

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 13:11 發表

可吾可以比我地呢D凡人參加呢個盛會?
莊家.......有多個想我地ban佢呀

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:09 發表

重要鬥快ban佢
有的似打飛靶咁....

引用:
原帖由 khkenny2 於 5-7-2010 13:13 發表

你誤會了
我應該冇get錯喎.....連亞多多都覺你想俾我地ban喎

32 123
發新話題