發新話題

[認真] 一時鬆懈便中招

阿餅會俾人呃..... ....

引用:
原帖由 surefire0828 於 1-8-2009 20:26 發表

你叫佢喚仲死...一陣幫你係入面加料...
薯條果part你都睇到冇乜好擔心者.....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-8-2009 20:33 發表
麥當勞已經成為一間我非常討厭既食店

人同食物既質素都係越黎越差..價錢就越黎越貴
出黎做野就已經冇食老麥....要食一係食triple o....一係就樓下即製漢堡.....

引用:
原帖由 surefire0828 於 1-8-2009 20:48 發表

有個friend以前喺老麥做兼職
有次人地想換包 幫佢重新砌過果陣個員工話佢麻q煩 吐左幾啖口水落個包入面

聽完之後我就一定唔會叫佢地換野...
呢的人既問題...做得呢的就一定辛苦....唔想做可以唔做架....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-8-2009 23:53 發表
報應哩~

我同Leo渣到架車去你樓下都唔落尼食糖水

XDDD
咪就係...仲有小o都黎埋.....再下次叫加料添呀....

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-8-2009 00:47 發表
......其實要投訴,直都老麥香港總公司投訴...同返果間野講係冇用既...
所以投訴乜都好一定要直上天庭....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 02:02 發表
其實我發現...真係好多M記以外既選擇...

MOS, Shake'n Bun, Triple O.....重有各區都開左好多自家製Burger...不過呢d都幾貴,食一食都40蚊以上....
駱克道好多吧都得架....有時lunch都車落去買....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 02:05 發表

北角都有幾間,有間叫big-bite之類..重有間toppings....
中環落去遠左的喎.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-8-2009 02:11 發表
買老麥係一定要CHECK左先好走架, 試過他比小左個魚柳包比我......
買野唔check就走就梗係你既責任....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 05:10 發表

其實點解唔可以多左野>
小強,鼻屎定口水.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 13:08 發表

送多個飽?
不過講真....我食野通常都會俾人收少錢....真係唔知點解....
女皇同我咁多年都覺得好出奇...

發新話題