發新話題

早晨..

引用:
原帖由 於 19-1-2010 11:25 發表

歐羅區...同邊個去都係一樣貴....
如果去既話....euro低就好入定貨啦....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 11:42 發表

東歐d風景真係一流...我好鐘意捷克呢個國家..玩埋波蘭果堆....不過只係驚唔安全姐...
風景?....東歐的美女乍.... ......
不過同女皇去東歐自遊行佢行開又真係擔心佢..

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 11:56 發表

唔洗擔心啦, 咁大個人...
咁我緊張佢呀麻.....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 14:11 發表

拎返副rb出黎先
係東歐你會唔緊你女王咩.....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 14:26 發表

唔好講東歐咁遠..返大陸都驚驚地....
你驚自己把持唔住乍....

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 14:37 發表

well, 我另一半e家o係大陸, 我都驚驚地呀
仲唔打過電話check下佢.... .....

引用:
原帖由 louisli 於 19-1-2010 14:45 發表

我個台妹同事之前話佢男朋友要去蘇州做野
幾個月後佢地散左
蘇杭呢d地方實無剩
我都去過呢的地方...無可否認女孩子既質素比香港好.......
咁係你同事唔夠信念羅....

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 14:47 發表

想死乎
男友:....boni妹..上完蘇杭之後.....我發覺我同你....唉....都應該係一對,走唔出你五指魔爪

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 14:47 發表

就算個男既唔主動, D女仔主動就... BYEBYE
係主動得好恐怖.... ......

引用:
原帖由 於 19-1-2010 15:27 發表

拿拿聲著返上身衫...入廁所扮屙屎...
你對女王既招數.....

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 15:35 發表

我就係聽唔少........................
朝早明明好同事....夜晚食飯就坐上你大脾....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:11 發表

你打去搵佢..佢答你同同事食緊飯..你就知咩料
最怕佢係答你...我依家好忙同同事做緊野.....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:05 發表

同事暗號...係約女仔食飯...就知佢去左邊..
你的暗號黎乍.....

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 17:16 發表
夠啦...
你心如鹿撞.......心慌意亂....
一個去左飲悶酒......一覺醒來....oh..no....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:19 發表

我驚佢唔答佢咁多字..."做緊野啊 "  收線前傳來背景聲"耶..你巧壞耶..."   (用最純正的杭州嗲聲)
不過講真...講嗲我覺得台妹最嗲....日日係office都....

發新話題