發新話題

唔知呢個妹妹會賣到幾時呢 ?

搵食艱難....賺唔賺到錢都好當一個好好既經驗羅

引用:
原帖由 於 14-4-2009 16:43 發表
我睇黎都要擺返個檔口賣身葬玩具...
你想死我可以成全你既.......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-4-2009 16:41 發表
其實計下計下, 連本連車錢, 佢可能賣晒都係賺得兩千幾蚊...

頂帽佢分分鐘要$20/p, $1000貨本, 再加$1000注冊費, 淨本$2000左右

賣$100頂, 賣晒可收$5000, 其中1000, 搭車食飯應該都洗晒...講真我對佢又無咩好感 ...
傳媒要煽情呀....

引用:
原帖由 於 14-4-2009 16:51 發表

=( 唔係我要死..係我賣身黎葬d玩具=( 唔係葬我自己=(...屋企冇位擺玩具=(
好簡單....捐出黎俾CGF大抽獎....

引用:
原帖由 101653 於 14-4-2009 20:48 發表
一睇個TOPIC....睇成....
"唔知呢個妹妹會賣到幾錢呢 ?"

心諗....餅主做乜咁....咁....幾時....做左....咸咸....咸....
.....餅一向都係咸既多架啦.....

引用:
原帖由 亞龍 於 14-4-2009 18:47 發表
佢以經好讀得書架la,,,,加上份人有腦又肯做........佢一定會有出頭天,我都好想生到個咁樣的女
阿龍唔好諗咁多啦.....返屋企做啦...

引用:
原帖由 Paul 於 16-4-2009 07:10 發表

dirty paul想搞dirty生意.....

引用:
香港的教育制度只會叫你努力讀書然後就業
我從來覺得係香港讀唔到書(唔計蓄意0分果的)唔係一個失敗者.....係遊戲規則既問題者.....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-4-2009 14:28 發表

係一個有計劃ge罪犯
要唔要拉左佢俾你調教下....

發新話題